[]

bi entry sorup silicem

(bkz: #13338819) : bu tür entryler serbest mi yoksa sadece moderatorlere mi serbest?




 
neden serbest olmasın?


  • radikalherif  (27.05.08 12:45:40 ~ 12:49:24) 
Neden serbest olmasın ki? Güzel ya da kötü olduğu tartışılabilir tabi ama sözlük formatına ve yasalara uygun olduğu sürece herkese serbest.

Ekşi Sözlük'te sadece hukuki sebeplerle tekzip niteliği taşıdğı için Kanzuk'un yazdığı bazı entry'ler dışında format herkes için geçerli...
  • crown  (27.05.08 12:47:14) 
"..aklın bunu alıp almaması.." denilirken, "bu" ile kastedilen basligin tanimladigi olaydir. yani entry tanim devami kapsaminda ve legal bence. sozluk formatindan once turkce ogrenmek lazim.


  • coldbound  (27.05.08 12:55:45) 
gayet legal bu.


  • katafalk  (27.05.08 12:59:16) 
legal bir entry, fakat bu soruyu soranı rencide etmeye calısma sebebini anlamadım sozluk yazarlarının. entry'de forum tadı var, dikkatsiz bir insan yanlıslıkla ispiyon bile edebilir entry'i o derece surumceme.. ehh be nde turkce blmyrumm


  • somersault in a coffin  (27.05.08 13:02:46) 
evet


  • katafalk  (27.05.08 13:04:06) 
@somersault in a coffin: beni rencide etmeye çalışma nedenleri soru sorma tarzımdır muhtemelen. ne de olsa bir moderatorden bahsediyoruz. (bahsetmek böyle mi yazılıyordu? türkçem zayıf da biraz.)


  • november rain  (27.05.08 13:04:55) 
rencide etmek kavraminin kirilgan kalplerde ne noktalara cekilebildigini dehsetle izliyorum. pms misiniz anlamadim ki?
entryde anlatilanin ne oldugunun anlasilmasiyla, bu entrynin legal oldugu veya olmadiginin anlasilabilecegini vurgulamaya calisiyorum turkce bilmek lazim derken. garipsiniz.

  • coldbound  (27.05.08 13:12:47) 
@november rain; soru sorma tarzindan kaynaklaniyor, evet. entry sahibinin moderator olmasindan kaynaklanmiyor, hayir. yazdiklarina bakarsan anlayacaksin, evet.


  • katafalk  (27.05.08 13:16:22) 
garip olabilirim. pms (türkçe bir ifade mi bu?) de olabilirim. görünür de yaşıyor ola da bilirim, ama bunların hiç biri bu tarzınızı açıklamaz. son olarak şöyle bağlayalım; (bkz: yeter artık vurmayın adam öldü)


  • november rain  (27.05.08 13:27:40) 
"belki danimarkalının ağzının suyu akar bu fikirden." kısmında da "bu fikir" ile tanımlamış oluyorum bir yandan. artı coldbound'un söylediği kısım da yeterli zaten.

bence bunu soruyor olman gayet normal november rain, çünkü tanım ve tanım devamı hadisesi önemli bir süre "-dir, -dır" ile biten nitelemeler olarak düşünülüyor. bi tuhaflık yok yani, ilk bakışta format dışıymış gibi görünmesinde.
  • gerrain  (27.05.08 15:21:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.