[]

Film İzlemek İçin Mekan

Selam. Naber? İyi bayramlar hepinize.

6 - 7 kişilik bir arkadaş grubu, toplanıp film izlemek istiyor; ama ne yazık ki kimsenin evi müsait değil. Çalışanların evi o kadar kişiyi kaldırmıyor, öğrenciler aileleriyle kalıyor. Biz nerede film izleyelim?

Var mı şöyle filmini kendin getirdiğin, televizyonu ve oynatıcısı kendiliğinden olan, kabinlere ya da odalara sahip kafeler? Eğer yoksa bu fikrin telifini alayım mı? :p

İstanbul bazlı konuşuyorum bu arada.

Aklıma Kadıköy'deki Fokurtu Kafe geldi. Orada televizyonlar ve kabinler var; ama odaları biraz küçük ve oynatıcıları yok. Orayı bilenler yukarıdaki tasvirden de yola çıkarak aradığım şeyi bana söyleyebilirler sanırım.

 
  • raycharles  (30.08.11 21:13:56) 
benim eve gelin. ev müsait. hayvan gibi plazma var. bilgisayardan hdmi connection da yaparım size. bi' sürü blueray film var. görüntü kalitesi çılgın.. hadi çayınız kahveniz de benden olsun. mısır da patlatırım lan n'olacak. yatıya da kalırsınız hiç sorun değil. valla diyom bak. canım sıkılıyor amk. tek sorun ev ebesinin nikahında.. çekmeköy. aracınız varsa o da sorun olmaz.


  • dr edmund zuwang  (30.08.11 22:16:31) 
istiklaldede galatasaray lisesinin yanındaki sokakta bir kafede vardı bu olay. adını çıkartamadım çorbacının yanı.


  • copadam  (30.08.11 23:39:38) 
kafika diye biyer vardı eskiden,

kaçırdığınız filmler kahvesi.
  • aboutablank  (31.08.11 11:17:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.