[]

veli efendi hipodromu

aranızda hiç giden var mı? ortamı merak ediyorum da. böyle amerikan filmlerindeki gibi bi ortam mı var yoksa yürü be amına koduğum diye bağıran tipler mi?




 
Sizce? :)


  • paranormal  (29.08.11 23:21:47) 
genelde "yuru be" diye bagiriliyor ama, kosu biter bitmez kaybeden herifler kufur dagarciginizi epey gelistirecek seyler sarfediyor.

imza: yillardir ganyan oynayan babanin, birkac kez hipodroma gitmis oglu
  • hjarteblod  (29.08.11 23:22:18) 
ya bir kız arkadaşım gitmek istiyo da onla gidilcek bir yer mi emin olamadım


  • jjwa  (29.08.11 23:35:50) 
at yarışıyla falan ilgisi olmayan birisi olarak arkadaşlarla beraber bir kez gitmiştim. benim en çok dikkatimi çeken şey bira muhabbetiydi, hipodromda bira var olm ne güzel yanına bir de sosisli patlatırsınız daa noolsun. argo-küfür muhabbetine gelince, insanları rahatsız edecek düzeyde olduklarına kesinlikle inanmıyorum. kuponlar yatınca biraz tepki oluyo tabi ama o da işin güzelliği zaten.

özet: madem merak ediliyor, bir kereden bişey olmaz gidin. bira var ooolum :F
  • yerebakan  (29.08.11 23:52:26) 
bir elinde bira diğerinde at yarışı kuponu, bağırıyorsun işte. kazansan da kaybetsen de farklı bir duygu. kız arkadaşla bile gidilir sıkıntı olmaz.


  • karlmarx  (30.08.11 04:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.