[]

Şişe tıpalarını (koruyucu plastik tıpa) açmanın pratik bir yöntemi var mı?

Evde çok güzel şişeli yabancı voktalarım var. Şişeler bitmek üzere ve ben bunları su şişesi yapmak istiyorum. Cam şişeden su içmek ayrı bi keyif. Şişelerine de hayran kaldım kırmızı kırmızı. Ancak, malum hepsinin koruyucu kapakları var.

Bu plastik koruyucu tıpaları çıkarmanın pratik bir yöntemi var mı? Yani evde böyle yapabileceğim bir yöntem falan? Sıcak sudur, ne bileyim bıçaktır yardımcı olur mu bana bu konuda?

Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

 
oyle yapınca kapaklarını kapayamayacaksın ama o da var. kapakları plastık kısma yapıyorlar.

genıs agızlı pnseyle ya da kurbacıkla cevir cıkıyor.
  • bryan fury  (29.08.11 15:34:00) 
binboanın kapak dişlerini cama yapmışlar 3 dakikada çıkardım az önce. ama absolutunkisini çıkaramadım bryanın dediğiki dişleri plastiğe yapmışlar cıkarırsan kapağı kapayamassın.

içinde cıkan cam bilyede çok egzantrk
  • seljax  (29.08.11 16:09:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.