[]

Üsküdar-Beykoz Vapur Hattı

Panpalar,

Üsküdar'dan Beykoz'a giden vapur sabah hangi saatte kalkıyor? Bilen birisi beni aydınlatabilir mi? Şöyle boğazı görmek istiyorum Beykoz'a giderken:)


 
hafta içi 08:30 da.

edit: pardon yanlış bakmışım. sabah üsküdar'dan beykoz'a yok. akşam 18:30 da var sadece.
  • sefapezevengi  (28.08.11 22:33:46 ~ 22:34:53) 
şimdi efenim şöyle ki;

*her iki yakaya da paralel vapur hattı koymuşlardı. üsküdardaki beşiktaş vapur hatları iskelesinden kalkıyordu. şu an o hat ne oldu bilemem. ayrınılı bilgiyi sehirhatlari nin sitesinden bulabilirsin

*bunun dışında parçacıl olarak boğaza giden iki hat var. birincisi boğaz hattı. sabah iş saatinde sanırım anadolukavağından başlayarak eminönüne kadar zigzag çize çize geliyo. aynı hat bi de iş çıkışı saatinde var sirkeciden. akşam üzeri buna binip vapurun gittiği yere kadar boğazın keyfini çıkarabilirsin.

*bunun dışında çengelköy-istinye hattı vardır. daha kısa bir tur fakat gerçekten çok keyifli. boğazin içlerine doğru kaykılyosun güzelcene. çengelden de öğle saatlerinde kalkıyo olması lazım. dediğim gibi sehir hatları sitesini kurcalamakta faide var.

bi de;
istanbul'u özledim ulan :'/
  • tahret muslugu  (29.08.11 01:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.