[]

set üstü ocak tavsiyeleriniz vol.2

ucuz, öğrenci işi, doğalgazlı bir set üstü ocak arıyorum. internetten alabilirim fark etmez. direk nokta atışı yaparak "şu ocağı tavsiye ederim" diyebileceğiniz bir ocak var mı ?




 
Selamlar
Mahalledeki Aygaz bayisinde 4'lü doğal gaz girişli 90TL ye gördüm. Kendim de 3 gün önce gittigidiyor.com dan aldım. hemen hemen aynı fiyat. yakınlardaki aygaz bayiilerini bir dolaşın derim. Carrefoursa, Koctas gibi yerlerde 4 lüler 158-160TL den başlıyor. O kadar kasmayın ögrenci adamsınız.
Sevgiler.
  • ibot  (28.08.11 19:29:01) 
ya bişey sorucam, ben bazı insanları anlayamıyorum. yani gerçekten, ne farkı olabilir? set üstü doğalgazlı ocak dediğimiz şeyin ne farkı olabilir? nasıl bir cevap bekliyorsunuz?

"arçelik dx550 s modelindeki turbo şarz özelliği gerçekten muhteşem"

"ben 3 yıldır sinbo marka süo 4'ü kullanıyorum, kesinlikle inanılmaz. pişirdiği yemekleri yerken adeta damağım çatlıyor"

bunlar mı yani aşağı yukarı? allah allah çok ilginç ya.
  • esenboga  (28.08.11 19:29:27) 
@esenboga yanlış anlamışsınız beni. ben daha önce de bu soruyu sordum. genelde verilen cevaplar "git en ucuz yerden al" oldu. ama benim baktığım ocaklar pahalıydı hep. ucuz ocak bulamadım. o yüzden marka, model belirtin ki ben o ocağı arayıp bulayım istedim. yoksa özelliği sikimde bile değil tabiki. ayrıca (bkz: şarz) (bkz: şarj)

@ibot teşekkürler. siz doğru anlamışsınız.
  • yigitkaraca  (28.08.11 19:37:23 ~ 19:38:44) 
bu modelin tekli ocağını kullandım gayet kaliteli. doğalgazlı olup olmadığı belirtilmemiş ama ürün şu: www.ticaretmerkezi.com.tr

edit: eğer doğalgazlı değilse 30tl ye dönüştürüyorlar. herşeyiyle 100tl ye gelir işte
  • neysene  (28.08.11 19:44:29 ~ 19:51:02) 
ya allasen fark olmaz mı? benim aldığım ürünün üzerindeki beyaz cover birazcık dürtüklesem soyulacak gibi emanet duruyor. ocakları açıp kapatan vanalarda otomatik ateşeme yok.
şimdi bir siemens ile bu fason ürünü karşılaştırdığınızda işin içine estetik ve alman mühendisliği de giriyor :P öbürküsünden bahsetmeyelim bile.
sevgiler.
  • ibot  (28.08.11 19:49:58) 
@esenboğa aynı ihtiyaçtan dolayı bende geçen hafta çarşıya çıktım. ne olcak ki taş çatlasa 100 liradır dedim ve arçelik, vestel vss sordum bildiğin 4 lü düz beyaz ve 250-300 tl arası fiyat çektiler şoka girdim. yanımda arkadaşım da vardı boş bulunup "oha" dedi adamın yüzüne :)) hem de tek özellikleri gaz kontrolü olması ya bildiğin 80lerdeki klasik set üstü işte?

neyse efenim spot bi mağazadan "ahmetoğlu" falan gibi bir markayı 60 tl ye aldım sonuçta. lpg ye uyumlu :) beni 1 yıl götürsün boyası dökülmeden yeter.

marka veremiyorum şu an (ahmetoğlunu attım zaten markayı kafadan) ama öle esnaf çarşı pazar takılmanı tavsiye ederim beyaz eşyacı değil de.
  • anlam  (28.08.11 20:42:26 ~ 20:44:25) 
@camussar, tüplü arıyorsanız işiniz kolay. o fiyata bulabilirsiniz. ben regal'de bakmıştım o fiyata vardı (markası regal değildi tabiki saçma sapan bişeydi ama idare eder yani). tüplüler doğalgaza çevrilebiliyor ama hepsi değil, bazıları çevrilebiliyormuş.


  • yigitkaraca  (28.08.11 22:03:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.