[]

win7 ultimate yükledim

arada bi soruyor, hadi sunu register et falan diyor, yani satin al gibisinden. ben de hep sonra sonra diyorum. daha ne kadar sonraya atabilirim. yani gün gelip de hadi lan satin almazsan calismam diyecek mi?




 
diyecek tabi. sonsuza dek bedava olsaydı satın al demezdi.


  • Rawkon  (28.08.11 01:48:29) 
30 gün süresi olması lazım, 30 güne doğru yaklaştıkça daha çok rahatsız eder


  • bonjurkes  (28.08.11 01:51:20) 
30 gün dolunca çalışmıyorum demiycek. sadece windowsu açamıycaksın.


  • tururo  (28.08.11 02:01:23) 
ama ben kesinlikle güncellemiyorum sistemi, otomatik güncellemeyi her sekilde kapattim. yani sistem benden habersiz bi sey yapamiyor. yine de durur mu calismasi. yani internete gireyim yeter bana. ona da mi izin vermez.


  • keseci  (28.08.11 02:03:28) 
ha bi de ben bunu cd den yükledim, simdi cd yi yükledigimde bana sifre sordu, gec gec dedim, (next next hesabi yani). sonra da kurdum iste. cd yi aldigim arkadas buna sifre lazim degil bu hac edilmis falan dediydi. yalan mi yani her sey.


  • keseci  (28.08.11 02:05:13) 
internete girmesiyle alakası yok, zaten windowsun içinde aktivasyon sistemi var, internete bağlanmasan bile ilk kullanımdan itibaren lisanslamanı ister.


  • bonjurkes  (28.08.11 02:06:56) 
internete bağlı olma şartı yok aktivasyon istemesinin.


  • bykush  (28.08.11 02:10:16) 
cmd yi yönetici olarak çalıştır ve
slmgr.vbs -rearm
yaz ve bilgisayarı yeniden başlat. bunu 2 defa yapabiliyorsun ve her defasında 1 ay kullanım süresi verir.
çalışır ama masaüstün siyah ekran olur ve belli zamanla hadi kod gir der.
  • hoot  (28.08.11 02:29:17) 
yüklediğiniz eğer korsansa "windows 7 loader" diye aratıp son versiyonu indirin. onu kurun. eğer olmazsa bir önceki versiyonu deneyin falan.


  • sanal uyku  (28.08.11 02:53:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.