[]

İstanbul-Antalya:Nasıl gidilmeli

Sevgili Yolgezerler,

İstanbul'dan -Antalya'ya arabayla yolculuk planımız var.

Bu yolu bilen arkadaşlar sizce en uygun gidiş yolu için hangi güzergah tercih edilmeli?

Zamanımız var.Bu güzergah üzerinde nerelere(sarı levhalı,müze vb...) uğranmalı ve nerelerde yemek yenmeli?

Saolun,varolun.

 
ankara ve konya uzerinden olsa cok mu abuk olur? bilemedim.
edit:
antalya otobusleri guzergahi soyleymis:
18:20 İSTANBUL-ALİBEYKÖY
19:15 İSTANBUL-ATAŞEHİR
20:15 İZMİT-OTOGAR
20:35 ADAPAZARI-MERKEZ
22:30 BİLECİK-OTOGAR
22:30 SARAR BOZÜYÜK K.KOÇ-MOLA YERİ
00:30 KÜTAHYA-OTOGAR
02:00 AFYON-OTOGAR
03:15 ADALYA DİNLENME TESİSİ-MOLA YERİ
04:30 BURDUR-OTOGAR
05:15 BUCAK-OTOGAR
06:15 ANTALYA-OTOGAR
  • thunder thunder thunder thundercats  (27.08.11 17:29:02 ~ 17:30:40) 
İSTANBUL
KOCAELİ
SAKARYA (Burada Sapanca Gölü kenarında kahvaltı planlanabilir. ayrıca göl kenarında planör uçuşu yapabileceğiniz bir tesis var. önceden ayarlamak kaydıyla bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz)
PAMUKOVA
OSMANELİ
BİLECİK (Bilecik - Bozüyük karayolunun 15. km'sinde Şelale Restorant var. öğle-akşam yemeği mutlaka burada planlanmalı. lezzetli, keyifli ve uygun fiyatlı bir durak)
BÖZÜYÜK
İNÖNÜ
KÜTAHYA
SANDIKLI(Sandıklıdan sosnra burdur yolu daha temiz ve bölünmüş yol. rahat giderseniz. ancak Isparta üzerinden devam ederseniz harika bir doğa sizi karşılar. ormanların içinden mis gibi bir ağaç kokusu eşliğinde yolunuzu sürdürürsünüz. ayrıca yolunuzun üstünde güzel bir de baraj gölü var. orada manzara izleyerek fotoğraf çekebilirsiniz. ancak bu yol biraz bozuk. gidiş - geliş tek şerit. virajlı. özellikle hava karardıktan sonra kesinlikle tavsiye etmem. uzun süre benzin istasyonu da bulamayacağınızı belirteyim. sadece gündüz buradan geçilecekse kullanın. bu yol Aksu'ya çıkar. Antalya merkeze doğru biraz geri gelmeniz gerekir)
BURDUR
ÇELTİKÇİ
KEPEZ
ANTALYA
  • sende mi burutus hayir valla ben almadim  (27.08.11 22:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.