[]

Play Station 3 Hakkında Bilgisi Olan? nereden/kaç gb alınmalı

bu alet en ucuz ve sorun olmadan nereden alınır? teknosa mediamarkt vs tarzı yerlerden mi? bi de bin tane model gördüm internette ve hiçbir fikrim yok, yardımlarınıza ihtiyacım var

teşekkürler


ha bir de bu aleti illa hd televizyonla mı oynamak lazım? zaten 700-800 civarı bi şey. bi de tv almak şart mı yoksa tüplü televizyonum işimi görür mü?



ps: şehir istanbul

 
tuplu tv ile oynanmaz diye bir sey yok elbet ama hd bir televizyonla cok farkli olacagi da asikar. eger tv alamiyosaniz 22 inch bir led monitor ile oynayin.


  • la traviata  (27.08.11 01:55:10) 
aynı soruları 1 yıldan az süre evvel önce kadar ben de soruyordum herkese.

şöyle ki, playstation 3'ü gidip rastgele alma. hemen hemen bütün teknolojik market vs. yerlere gir ve fiyatları karşılaştır. başka çeşidi olmadığından çok basit bir şey. ben geçen aralık'ta falan gold'dan ince 320 gb'ını 700'e aldım. o kampanya gibisini bir daha hiç görmedim. ps3 sistemleri hacklendikten sonra bile fiyatlar ucuzlamadı. üstelik dolar arttığından şu sıralar çok ucuz olmayabilir, gerçi anlamadığım nokta japon malı niye dolarla bağlantılı o ayrı.

O yüzden benim aldığım fiyat cıvarı fiyata almaya çalış, zor değil, kampanya takip et.

Televizyon konusuna gelince de, tüplü televizyonda oynama imkanın var sanırım ama aynı şekilde onda da kampanyaları takip edersen çok güzel bulabilirsin. Örneğin bir fifa, homefront vs. oynarken tüplü televizyonda ne kadar zevk alabilirsin bilmiyorum, sana kalmış ama benim fikrimce lcd ille de gerekli değil; fakat bir şekilde alabileceksen de almanı tavsiye ederim elbette.

Bunları aldıktan sonra oyunlara nasıl para yetiştireceğim derdin başlayacak, o zaman da yabancı ülkelere açılacaksın veya gözün hep reyonlarda indirimlerde olacak.

Sonra da sıkılırsın zaten ps3'ten. Ama zevkli oluyor bazen kaptırıyor insan kendini.
  • only alcoholica  (27.08.11 02:18:53) 
Mediamarkt electroworld tarzı yerlerden alsan daha iyi olur bence.sahsen bende 120GB olan modeli var gayet yeterli fazla bile.HD televizyonda oynamıyacaksan bence okadar para verme git bir playstation 2 al cunku cok farklı olmaz.Yani bana soracak olursa playstation 3 icin HD televizyon şart HD readyde olabilir.


  • JK  (27.08.11 03:15:15) 
sorun olmasın dıyorsan ıkıncı el almıcan, fat kasa almıcan.

slim kasa, 120g işini gorur, hdd yi kendın de degistireibliyorsun zaten, sıkıntı yok. hatta ssd bile takabilirsin yapan var.

illa hd tv ye gerek yok, tuplu tv ile de oynanıyor. cok oynadım hatta. ama hd oynarsan es akza bi yerde. o tuplu tv yı camdan atarsın o derece.
  • bryan fury  (27.08.11 04:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.