(3)
istanbul üniversitesi iktisat bölümü 4. sınıf seçmeli dersleri
merhabaa ^^ iktisat fakültesi, iktisat bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. ders seçimi yapıyorum da şimdi 4 tane seçmeli ders içinden kaç tanesini seçmemiz gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. dersleri de yazayım buraya, belki tavsiye vermek isteyen olur. şimdiden teşekkür ederim :)-çevre ekono
merhabaa ^^ iktisat fakültesi, iktisat bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. ders seçimi yapıyorum da şimdi 4 tane seçmeli ders içinden kaç tanesini seçmemiz gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. dersleri de yazayım buraya, belki tavsiye vermek isteyen olur. şimdiden teşekkür ederim :)
-çevre ekonomisi
-iktisadi entegrasyon teorisi
-iktisadi sistemler
-yönetim muhasebesi
0
phthalo blue red (
27.08.11)
4. sınıfa gelmişsin hala ders seçiyorsun. hoca seçeceksin hoca. sen yaz hangi dersi kim veriyormuş seçelim. (i.ü. iktisat fakültesi mezunu)
0
eski mezunum, yeni hocaları tanımam. ama iktisat öğrencisi olarak iktisadi sistemler alınmalı gibime geliyor. eğer muhasebeyle, maliyet muhasebesiyle alakadarsanız yönetim muhasebesi de olabilir. light olduğunu tahmin ettiğim çevre ekonomisi de olabilir.
0
tedirginlik hucresi
(
27.08.11)