[]

Gumruge takilan malzeme nerden alinir?

Amerkadan DHL ile gelen pakedim gumruge takildi. Aslinda eve geldikten sonra tekrar geri toplayip gumruge taktilar da neyse, sonuc olarak gumrukte.
DHL'ye islem yaptirmak istemiyorum. Kendim ceksem mali nereye gitmem gerekiyor? Nerden alacagim nerden islem yapacagim?



 
3. cevaba bi baksana:

www.hobbyrc.com
  • compadrito  (25.08.11 18:50:52) 
Guzel bilgiler tesekkur ederim ama ben mekan olarak nereye gidecegimi soruyorum havaalani mi nerede oluyor bu isler?


  • mabl  (25.08.11 19:07:01) 
DHL'ye bi telefon cak, onlar soylerler sana.


  • compadrito  (25.08.11 19:34:47) 
topkapi diye biliyorum gumruk
g.co

  • chavezding  (25.08.11 20:37:27) 
dhl ile geldiyse bu paket yeşilköydedir ve oradan gidip siz alamazsınız.

mekan olarak bir yere gitmeyeceksin. dhl'in kendi gümrükleme firması var. onlar sana gerekli evrakların listesini yollayacak. evrakları doldurup, gümrük işleri için vekalet vereceksiniz. malı çekip size verecekler. standart prosedür bu yaklaşık min. maliyeti 650 tl.

eğer paket posta aracılığı ile gelse ptt nin topkapidaki merkezinde olurdu.
  • orpheus  (25.08.11 21:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.