[]

Bu yılın Favori Filmleri?

Geçen sene ne güzel Black Swan, inception, the king's speech gibi oscarlık filmler vardı. bu sene adından söz ettiren film duymadım. bildiğiniz var mı?

not: duyuru ikinci sayfaya düşünce tikleyeceğim.


 
valla "tree of life" güzel çıktı çıktı.. yoksa bana göre de bu seneyi boş geçicez sanırım.


  • sir gawain  (25.08.11 17:50:45) 
bir zamanlar anadoluda baya heyecanlandırıyor beni, tree of life da gelmeyecek galiba artık onu internetten izleriz, bir de larry crowne ve limitless'ı beğendim ben bunlara da bakabilirsin..


  • nabruknabruknabruk  (25.08.11 17:53:07) 
Jodaeiye Nader az Simin ve A Brand New Life iyiydi.

Çok fazla film izlemedim zaten.
  • iustitia omnibus  (25.08.11 18:01:04 ~ 18:08:54) 
www.sinemalar.com

Stake Land var''vampir cehennemi olarak geçer) amerika da yılın en çok beğenilen korku filmi seçilmiş 19 ağustos da girdi yani daha yeni~~ben izlemiştim güzeldir sizede tavsiye ederim (vampir dediğine bakmayın aslında zombi onlar)
  • Thunderbirds  (25.08.11 18:33:06) 
the fall ın yönetmeni Tarsem Singh'dan Immortals filmi var,trailerı göz kamaştırıcı.ızlenmeli,izletilmeli :)


  • free bird  (25.08.11 18:38:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.