[]

şemdinli aktütün karakol saldırısı ile ilgili

sözlükte bu saldırıya ait bir video paylaşılmış.

videoya göre saldırı gün ışığında başlıyor ve hava kararıncaya kadar devam ediyor.

bu karakola en yakından hava desteğinin gelmesi 15 dakkadan fazla sürmemesi gerekiyor bence. yanılıyor muyum?

internetten rakamlara bakınca 23 teröristin öldürüldüğü yazıyor, o konumdaki bir karakolda verdiği zaiyattan fazla terörist öldürmesi de sanırım başarı.

 
görüntüleri izliynce karakolun saldıraya karşı herhangi bir mukavemet göstermediği anlaşılıyor. daha sonra şiddetleniyor, ayrıca teröristler doçka da kullanıyorlar düşün artık. bi de şu son ışık koşaner in ses kaydını dinlemeni tavsiye ederim.


  • uykusuz her gece  (25.08.11 18:28:29) 
en yakin helikopter ussunun nerede oldugunu biliyor muyuz ki 15 dakikadan fazla surmemesi gerekir diyorsunuz? bence oradaki en buyuk sorun sinirin iha'lar ile dogru durust izlenememis olmasi ve karakolun pusuya dusmeye yatkin bir arazide olmasi.


  • tom riddle  (25.08.11 18:35:42) 
en yakın helikopter üssünün ingilterede falan olması lazım sabahtan akşama kadar gelmemesi için, ihmalkarlıktan başka bişey değil, en az o saldırıyı düzenleyen orospu çocukları kadar suçlular yani .


  • nabruknabruknabruk  (25.08.11 18:40:01 ~ 18:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.