[]

six feet under vs fringe vs himym

lost
prison break
flashforward
game of thrones
spartacus
chuck
breaking bad
dexter
broadwalk empire
suits (devam etmekteyim)
himym (3 sezon izledim)

yukardaki saydığım dizileri izleyen birisi olarak,
yeni bir diziye başlamak istiyorum.fringe 8 bölüm izledim fena değil gibi ama sözlükteki yazılanlar canımı sıktı.Sonunda mala bağlayıp harcadığım zamana üzülmek istemiyorum.

Fringe devam mı edeyim yoksa six feet under a öncelik mi vereyim yoksa himymyi mi tamamlayayım?
konu olarak üçü de birbirinden farklı biliyorum ama sorun değil tür olarak hepsini de severim.

dizi canavarları tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
breaking bad'den sonra sfu izlemek, kızgın kumlardan denize atlamak gibidir. yok yok kızgın kumlardan, kaynar suya atlamak daha uygun kaçar. senden daha çok dzi izledim. ve açık ara sfu en beğendiğim dizidir. eğer kasvet istiorsan sfu ama eğlenmek istiosan himym


  • kocayusuf  (24.08.11 23:30:30 ~ 23:32:21) 
himym i sevmeyen hatta nefret eden biri olarak
lie to me

  • serabetan  (24.08.11 23:30:32) 
ağır dram'a hazırsan six feet under
edit: fringe'i beğendiysen devam et 3.sezon daha güzel, ama sfu 1. sırada

  • cupcakeparade  (24.08.11 23:33:22 ~ 23:39:47) 
six feet under


  • fifi  (24.08.11 23:40:12) 
muhakkak ki cevap six feet under dır evlat


  • zenc  (24.08.11 23:43:07) 
the sopranos


  • cruor  (25.08.11 00:28:26) 
eğer meraklı biriysen, her bölüm sonunda vay arkadaş acaba ne olacak sonrasında diye çabucak öteki bölümü izlemek istiyorsan lost u tavsiye ederim.
flash forward tek sezonluk bir dizi. merak ettiren bir diziydi. ama ikinci sezonu çekilmedi. o yüzden tavsiye etmem.
himym 3 sezon izlemişsin. 4-5-6. sezonlar 3.sezondan daha iyi değil. ama hikayeyi merak ediyorsun. ve hiç değilse kafan dağılıyor ve eğleniyorsun az da olsa.sozlukte de aynı yorumları görürsün zaten.
diğerlerini izlemedim.
  • st darkofanger  (25.08.11 00:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.