[]

Kitaplı film

Merhaba,

İçinde kitap geçen, kitapçı, sahaf geçen, yayınevi geçen filmler hatta diziler arıyorum. Çok sorulmuş ama yazarlı film de olur.

Örnek: 9th Gate, You've got mail vb.

Yazarlıya örnek: Californication, Wonder Boys vb.

 
the reader ilk aklıma gelen. bir de before sunset var ucundan kitap kıyısından yakalıyor.


  • in vino veritas  (24.08.11 22:26:13) 
  • provezza  (24.08.11 22:26:24) 
notting hill, julia roberts dan nefret etmeme ragmen icinde kitap, kitapci, kitapsever geciyor diye söyleyeyim dedim.

barton fink de writer's block icin güzel bir örnek, güzel bir filmdir.

iris var, iris murdoch'un hayatini anlatiyor, hours var virgina woolf a dair. daha cok var ama kendin mi seyredeceksin, baskasina mi izleteceksin, toplu gösterim mi olacak? ona göre tavsiyeleri artirabiliriz.
  • jackofalltrades  (24.08.11 22:26:58) 
yasamın kıyısında.


  • all girls dream  (24.08.11 22:33:38) 
The Number 23
Inkheart

  • chaoslord  (24.08.11 22:36:45) 
  • tedirginlik hucresi  (24.08.11 22:37:52) 
dizi;
black books

  • black sabahat  (24.08.11 22:44:17) 
@jackofalltrades kendim izleyeceğim.


  • microfiction  (24.08.11 23:05:42) 
the world according to garp, benim cok sevdigim bir filmdir. icinde kitap, yazar gecse de asıl meselesi başka. mutlaka seveceksin.

bir de yakinlarda umberto eco'nun yorum ve aşırı yorumunu okudum, gülün adı'nı tekrar seyretmeyi istedim. seyretmedi isen, yazının ve yazarın dogasına dair güzel bir film.
  • jackofalltrades  (24.08.11 23:26:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.