[]

bir klişe (mi?) ...

bir erkek yürümektedir ve aniden önünde bir kız çıkar ve ona çarpar. kızın kitapları dökülür ve böylece tanışırlar. sanırım mekan genellikle kütüphane veya kitapçıdır...

bu klişe ya da ben öyle sanıyorum, nereden gelmiştir? çıkış noktası neresidir? yıllardır merak ediyorum ben bunu...


 
valla klişe mi bilmem ama buna benzer bi olayı yaşamıştım hemen aktarayım(türk genci paylaşmak ister);
bilgi üni. snde çalışırkene, bunnarın merdvenlerinden aşaa iniodum elinde bisürü kitap defter olan bi kız yanımdan geçip yukarıya dooru çıktı. (çarpışmadık) sonra tam ben merdvenin sonuna dooru gelmiştim ki kızın elindeki kitaplar defterler tam önüme düştü, dağıldı falan ben de üstünden atlamayım toplayım vereyim kızcaaza dedim. soora ben toplarken bu da gelmiş beraber topladık, "biraz axe reklamı gibi oldu" dedim. bu da böyle bir anımdır. (ama o zaman komik olmuştu ühüühü)

  • rentts  (24.05.08 13:45:16) 
kesin porno filmlerden çıkmıştır efendım.kız ile erkek carpısır.erkek eğilir toplamasına yardım etmek kızın.sonra kızın dekoltesinden içeriyi görür kızda gülerek cilve yapar olaylar gelişir..


  • isott  (24.05.08 13:59:00) 
kayahan'a sormak gerek diye düşünüyorum. şayet, kayahan - bizimkisi bir aşk hikayesi. yalan mı bilmem. yada herkesin başına gelen, her an tazeliğini koruyan bir klişe olsa gerek ;)


  • SoLfej  (24.05.08 14:32:36) 
diger bir cok klise gibi amerikan film endüstrisinden cikma diye biliyorum


  • kabizcik  (24.05.08 16:56:24) 
bu tip durumlarda kitap, canta sacan hep yengemizdir. sakardir yani ya da canim benim yardim lazimdir, duyarli herif lazimdir vs.. bu kadina yuklenen zariflik, incelik, nezaket, kirilganlik, eziklik vs ile iliskilendirebilcek bir eylemdir.. ve ucu aciktir olayin... yani ahan da sactim bak, ne kadar duyarliliga ihtiyacim var modeli icin gayet net bir eylem. oralardan gecen bu hanim kizimiz gibi duyarli, okuz olmayan, antenleri acik ve birilerine kol kanat germek isteyen bir erkek aday varsa - ki ekranda hep vardir, ekran disinda da vardir sanirim :s - bunlar iste ideal cifttir... sozum ona her kadin ve erkegin istedigi! hih! nasil ciktigina dair olaraktan sallamam gerekirse bu muhtemelen film ya da reklam endustrisi kaynaklidir. yani ask bi senaryonun olmazsa olmazi ya onu da iste saglamalari gerekiyor yazarlarin. bi cok yontem mumkun ama bu sokaktaki bi insanin basina gelebilcek en dogal seylerden..
@rentts: abi senin olay hakket komikmis.

  • pyro clustic flow  (24.05.08 23:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.