[]

Ders, Kredi, Okul, Yüksek Lisans vs. Bi açıklarsanız sevinirim.

i54.tinypic.com
i52.tinypic.com
i51.tinypic.com
i51.tinypic.com


Merhaba,

Şu kredi konusu nedir ne değildir bilgi verirseniz çok sevinirim. Okulumuzda bizim için hala aktif eğitim uygulanıyor fakat sistem kaldırıldı, biz de haliyle bu kredi nedir kümülatif nedir bön bön bakıyoruz, e bir çok okulun da yüksek lisans başvuru şartları altında notunuz en az 2.50 olacak vs vs ibareler yer alıyor.

Screenler 1. 2. 3. ve 4. sınıfı gösteriyor ben 4. sınıftayım daha sene başlamadı aktif eğitim olduğu için alttan üstten ders alma verme gibi bir durum yok.

1. sınıf geçme notum 79
2. sınıf geçme notum 72
3. sınıf geçme notum 76


Bana anneye anlatır gibi açıklayabilir misiniz, böyle böyle hesaplanıyor hatta benim derslerim üzerinden örnek olarak yapabilirseniz süper olur.

Bir de 3. sınıfın bu notlar içine katılmamış olma olasılığı var mı ? Bana biraz öyle geldi de.

Teşekkürler

 
O başvuru şartlarında bir de okulun kedni döüştürmesi kullanılmaz, Yök'teki sistemle biz dönüştürürüz denir. Ya da 100'lük sistemde şu olmalıdır diye belirtilir.


  • 44  (24.08.11 11:04:12) 
evet 100 lük de belirtmiş bazıları fakat benim anlamadığım, bizim senelerin ağırlığı mı farklı ? bir de kredi hesabı doğru mu ? dediğim gibi 1 sene katılmamış olabilir mi ?


  • saiko  (24.08.11 11:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.