[]

Spartacus - Blood and Sand

İlk sezonun adı Blood and Sand. İkinci sezon Gods of Arena adıyla başlayacakmış. Hiç izlemedim bunu ve gelen övgüler üzerine izlemeye karar verdim.

Acaba ilk sezonda mevcut olan konu 13. bölümün sonunda bitiyor mu, yoksa 2. sezonda konu kaldığı yerden devam mı edecek? Eğer piç bir yerde bitiyorsa başlamam, genelde beklememek için bitmiş dizileri izlerim hep çünkü.


 
gods of arena, blood and sand ın öncesini anlatıyor zaten...


  • rtyu  (24.08.11 02:03:57) 
gods of the arena çıkacak değil, oynadı bitti bile. blood and sand'in öncesini anlatıyordu gods of the arena, 6 bölüm. şimdi ikinci sezon yayınlanacak, adı vengeance, o blood and sand'in devamı olacak.

kronolojik olarak gods of the arena -> blood and sand -> vengeance şeklinde gidiyor yani.
  • resistance is futile  (24.08.11 02:04:36 ~ 02:07:20) 
Blood and Sand 1.sezon bu doğru.2. sezon Spartacus:vengeance 2012 de yayınlanacak.gods of arena ise blood and sand in prequel i.sıralama karışık biliyorum ama.önce blood and sand i izle,sonra gods of arena.ve ardından vengeance i bekleyeceksin dostum.


  • free bird  (24.08.11 02:05:06) 
gods of the arena çoktan yayınlandı. blood and sand'dan öncesini anlatıyordu ve tam olarak bir sezon sayılmazdı. Asıl 2. sezon farklı bir isimde 1. sezonun kaldığı yerden devam edecek.


  • muratk18  (24.08.11 02:05:47) 
Cevaplar için teşekkürler. Şu soruma yanıt alamadım. Blood and Sand'in son bölümü piç bir yerde bitiyorsa hiç başlamıcam. O kasıntıyla yaşayamam ben çünkü. Ama adam gibi bitiyorsa izleyip Vengeance'i beklemeye geçebilirim ???


  • rosebud  (24.08.11 02:07:50) 
piç bitme ve adam gibi bitmeye bir örnek versen... Sonuçta sezon finali yani illaki soru işaretleriyle bitirecek adamlar. =)


  • rtyu  (24.08.11 02:11:10) 
bence izleyebilirsin piç bi yerde bitmiyor ama diziyi çok beğeniceğinden yeni sezon için sabırsızlıkla bekliceksin.


  • jjwa  (24.08.11 02:12:34) 
Şimdik şöyle oluyor. DİKKAT PRISON BREAK İZLEMEYEN OKUMASIN!!!

Prison Break'in ilk sezonunun finalinde tüm ekip hapisten kaçıyor ve sezon bitiyordu. Elbette soru işareti olacak ama heyecandab tırnak yeme olayı söz konusu değil. Ama örnek veriyorum ekip hapisten kaçarken michael scofield kurşun yiyip yakalansa ve o şekilde bitse sezon finali, gel de küfretme. nasıl bekleyeceksin 3 ay.

Umarım anlatabilmişimdir :)
  • rosebud  (24.08.11 02:14:51) 
prison break örneğinden yola çıkarak adam gibi bitiyor izleyebilirsin diyorum o zaman =)


  • rtyu  (24.08.11 02:18:29) 
@rosebud bir durum bu kadar mı güzel anlatılır tek bir örnekle ya :) vallahi helal :)


  • Vicy89  (24.08.11 03:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.