[]

bankacılara, işletmecilere.. sermaye ihtiyacımı nasıl karşılarım?

arkadaşlar önümde bir fırsat var, 50 bin tl'lik kiralanabilir bir ürünü satın alıp kiralamak istiyorum. müşterilerim hazır, müşterilerimle aylık sözleşme imzalayıp işe gireceğim. fakat yaklaşık bir senedir sigortam ödenmeden freelance çalıştığım için şu anda bankalar kredi vermiyor. çünkü resmi olarak bir işe sahip görünmüyorum. sadece citybank gibi bankalar gelir belgesi istemeden, çok yüksek faizle kredi veriyor.

şimdi bu şartlar altında hangi yolla kredi bulabilirim. kişisel gelirim 2bin civarı. işimi kurabilmek için krediye 10 gün içinde ulaşabilmeliyim. aklıma gelen çözümler aşağıda;

-açık açık bankada müşteri temsilcisiyle konuşup şahış şirketi ya da ltd şirket kurup leasing'den faydalanabilirim ama şartlarını bilmiyorum.
-citybank gibi gelir belgesi istemeyen ama faizi kabul edilebilir bankalardan kredi çekebilirim.
-ya da benim aklıma gelmeyen sizin bir önerinizi değerlendirebilirim.

herkese teşekkürler..

 
anan baban teyzen amcan alsın krediyi.


  • locco  (23.08.11 21:30:37) 
kimseyi karıştırmak istemiyorum, iş bu. batmak da var, yüzde 5 de varsaysam var bir risk :/


  • ilkinci  (23.08.11 21:35:05) 
bu kiralanabilir ürünün üzerine rehin/ipotek koydurup yapabilirsin
tüketici kredisi hem zor çıkar hem de daha yüksek faizlidir
yatırım planlamanı ve nakit akımını iyi ayarlaman gerekiyor, kısaca hesabı kitabı iyi yapman gerekiyor
yukarıda ilk bahsettiğim olayda banka senden bir ekspertiz masrafı isteyebilir ayrıca aracın sigortalanması gerekir filan.

bir yatırımcı bulsan nasıl olur?
  • sli  (23.08.11 23:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.