[]

İstanbullular bi ilgilenin arkadaşım ya?

Başlık çok tırto oldu farkındayım ama sinirlendim biraz.
İett nasıl giderim şeyi çalışmıyor bende, çalışsa da -95 dakika falan saçma sapan şeyler yazıyor. Neyse, Gaziosmanpaşa'dan Marmara Üni. Anadolu Hisarı kampüsüne gitmem lazım. Bir kere daha sordum cevap alamadım. Hiç bilen yok mu ya?
Her türlü toplu taşıma olur. Ben Mecidiyeköy'den direkt giden otobüs var diye biliyordum ama o da yokmuş. Bugün sordum Kavacık'a gidip oradan tekrar binmem lazımmış.

Bana Gaziosmanpaşa > Mecidiyeköy > Kavacık > Kampüs gibi bir yol gözüküyor ki oha? Daha kısası yok mu bunun? Kaç vesait gidinip gelinmez böyle.

 
altarnatif bir yok yok gibi. ama okul sezonu açılında mecidiyeköyden otobüs kaldırabilirler tekrar.


  • elektromaniac  (23.08.11 19:42:22) 
Kadıköy'den varmış galiba, 15F olarak. Bilen varsa eğer, okulun önünden geçiyor mu? Spor Akademisi durağı oluyormuş galiba ama teyid etmek istiyorum.


  • xenophobe  (23.08.11 19:59:07) 
spor akademisinin önünden geçer 15F, sahil yolunu izleyerek geliyor. kadıköy'den kalkar. kavacıka çıkmanıza gerek yok. ancak kavacıka gidecek olursanız oradan da, yine kadıköy kalkışlı 15BK geçer


  • lesmiserables  (23.08.11 20:11:58) 
çılgın ne işin var anadolu hisarında. neyse.
kadıköyden 15f ve 14m okulun önünden geçer.
beşiktaştan üsküdara geçersen 15, 15şn gibi bi kaç tane daha var okulun önünden geçer. sen yine de 15e bin.
kavacık köprüsünde inersen çavuşbaşı filan yazan minibüsler okulun önünden geçer, ki dakka başı vardır orada minibüs. 500t'ye bin kavacık köprüsünde in, oradan minibüse bin güzerghını tavsiye ederim.
  • titoslavija  (23.08.11 21:36:54) 
iett'nin mal sitesi maalesef köprü geçişli ulaşım problemlerini çözemiyor en azından ben denediğimde.


  • miss antartika  (23.08.11 22:18:22) 
1. boğaz köprüsünde in beylerbeyi tarafına giden otobüslerden uygun olanına bin. bu kadar kolay.


  • robinbook  (24.08.11 01:04:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.