[]

osym sinav merkezlerine hicbir sey goturememenin mantigi?

her sey yasaklandi anladik. telefondan ici bos cantaya, metal paradan kagit paraya ve cuzdana kadar. kilavuzlarda oyle yaziyor en azindan.

ulan arabamiz yok, ve de tek gidecegiz diyelim, hadi telefonu gectim ee otobus parasi, akbil vs. almadan gidemeyiz, orda topraga falan mi gomecez? birakilacak yer de yokmus.

benim kafam basmadi su an bi yardimci olun arkadaslar.

 
evet çünkü herkes potansiyel kopyacıdır, bozuk parayla, ev-araba anahtarıyla falan mazallah kopya çekerler


  • freebird5406_2  (23.08.11 18:09:12 ~ 18:10:06) 
akbil-kentkart-bukart-eskart vb. şeylere bi şey demiyolar.

bana bi şey dememişlerdi herhalde tam hatırlayamadım şimdi :/
  • rurouni  (23.08.11 18:12:21) 
etraftaki bakkal, market, kırtasiye cüzi (!) bir ücret karşılığında emanet alıyor eşyalarınızı.


  • solomon  (23.08.11 18:13:15) 
O kuralları koyan mallar kopyanın dışarıdan değilde içeriden geldiğini, ve o önlemlerin hiçbir halta yaramayacağını bilmiyor olamazlar. Sadece göz boyamaktan ibaret kurallar işte.

Bazı okullarda zarf hazırlıyorlar numaralı onların içine koyup girişteki görevliye teslim edebiliyorsun.
  • poseidon1  (23.08.11 18:15:13 ~ 18:15:58) 
sadece bunlar değil, küpe, kolye ya da herhangi bir metal aksesuvarın da üstünüzde bulunmasına izin vermiyorlar.

Türkiye'ye hoş geldin.
  • Sabac  (23.08.11 18:26:29 ~ 18:35:52) 
Sinav esnasinda tuvalete izin vermeyen zihniyet buna da vermez tabi. Bozuk parayla kopya cekilmedigi bal gibi bliyorlar. Kopya cekmek icin en az 5000 dolar lazm herkes bilior


  • zaxurani  (23.08.11 18:40:00) 
"Sıçmakta yasakmı kurban" diyerek meşhur bir Kibar Feyzo repliğini hatırlatmak isterim (henüz aklıma geldi)


  • poseidon1  (24.08.11 09:04:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.