[]

Aile arabası - limit 40 bin tl

aracı ikinci el olarak alacağız fakat 2007'den eski veya 50 bin km'den fazla yol yapmış araç almak istemiyoruz. benzinin pahalı olmasını göz önüne alarak dizel araç tercih edeceğiz.

şimdiye kadar duyup görüp beğendiklerimiz honda civic, ford focus, renault fluence, toyota corolla, skoda superb gibi araçlar. işin detaylı incelemesi nasıl yapılır bilmediğimizden size danışalım dedik. bu konudaki önerilerinizi ve marka model tercihlerinizi bekliyoruz.


 
bunlar arasından seçilecekse hiç düşünmeden superb. geniş, sorunsuz, rahat ve ekonomik.


  • kim milton nielsen  (23.08.11 17:49:54) 
toyota corolla dizel 1.4 elegant (full donanım olan paket yanlışım yoksa) gayet güzel bi araç. arkadaşımda otomatik viteslisi var, rahat, geniş, az yakıyor, tavsiye ederim.

o da olmadı ford focus 1.6 tdci titanium paketi öneririm.

honda civic'in dizeli yok diye biliyorum. renault'ya oldum olası güvenmem. skoda hakkında bilgim hiç yok.
  • i was me but now he s gone  (23.08.11 17:51:59) 
saydıklarınız arasından seçim yapacaksanız ;

honda'da dizel yok , fluence çok az yakıyor ama sonuçta renault , focus dizel olsa dahi tüketimi yüksek, superb konusunda pek bilgim yok ama vw gibi onun da teknik desteğini doğuş grubu veriyorsa sıkıntı yaşayabilirsiniz, toyota hepsinden bir adım öndedir bana göre. hem rahat , hem sağlam , hem az yakar.
  • solomon  (23.08.11 18:19:12) 
skoda'nın desteğini yüce oto veriyor. türkiye'de görebileceğiniz en hizmetlerden biri. superb, corolla'yla kıyaslanmaz. istanbul'da iseniz d100ün üstünde yüce oto'nun merkezi var. servise oraya gidin hiç sıkıntı çekmezsiniz. ankara'da iseniz ikisi de kötü ama ata bi adım önde.


  • kim milton nielsen  (23.08.11 18:31:49) 
honda Jazz'ı tavsiye ederim. Şehir içi yakıt tüketimi düşük, içi gayet geniş, motoru 1.4 olduğu için vergisi de düşük. Bi arkadaşımda chevrolet Cruze var. 40.000 TL ye almıştı. Özellikleri de bayaa ii di.
PS. 33.000 Tl den fiyatları başlyordu. Ama benim tercihim honda

  • Kreuzberg  (23.08.11 19:07:23) 
  • kim milton nielsen  (23.08.11 20:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.