[]

Üsküdar'dan Kadıköy salıpazarına nasıl giderim ?

başlık.




 
haremden geçip e-5ten devam eden dolmuş veya otobüslere bin ve uzunçayır metrobüs durağında in. pazar hemen onun arkası zaten.


  • byzgms  (23.08.11 11:59:21) 
yeni yerine ulaşmak için altunizade metrobüs'e ulaşıp sonra uzunçayır durağında inmiştim. orada indikten sonra kısacık yürüyorsun zaten pazar orada. daha kestirmeden bi araç varsa bilemem tabii. cumaları kumaş pazarı oluyor, tavsiye.


  • urso  (23.08.11 12:00:01) 
bugün giysi satılıyor sanırım değil mi ?


  • tombalabala  (23.08.11 12:03:32) 
haremden geçip e5den devam eden dolmuşlar da bu otobüs yazıhanelerinin olduğu yerden gidiyor.


  • prodeq  (23.08.11 12:23:04) 
üsküdar merkezden 2 numaralı üst bostancı otobüsü kalkar. bununla kadıköy belediyesi'nin orada inip 15 dk yürüyebilir ya da hemen o caddeden geçen fikirtepe minibüslerine binebilirsin.

ya da 12 ya da 12a ile kadıköy merkeze gidip oradan aynı minibüse binebilirsin. minibüs tam pazarın önünden geçiyor.
  • saint marla  (23.08.11 12:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.