[]

feysbuk

Hatun kişilerin feysbuk KULLANMAMA sebepleri neler olabilir?

Not : Er kişiler, karı var olm karı diye feysbuk kullanırlar, ya da ben kullanmam ayağı yapıp kullanırlar ama hatun kişilerin kullanmama sebeplerini merak ettim.

Not : "Kişisel tercih" bir cevap değildir, sonuç olarak bu tercihin sebebini sorguluyoruz zaten

 
merak


  • hmm  (23.08.11 00:06:16) 
merak ettikleri için mi kullanmıyorlar?


  • bonjurkes  (23.08.11 00:07:18) 
ben onun için kullanıyorum kim kimle napmış bakmayı seviyorum resim yüklemeyi sevmiyorum mesela ama başkalarınınkine bakmaya bayılıyorum


  • hmm  (23.08.11 00:09:19 ~ 00:09:39) 
yakin arkadaslarimdan biri once herkes gibi (?) hesap acti, haftasi dolmadan kapatti, anlamamis / ilgi cekici gelmemis (duvarda birsey paylasmak, baskalarinin gonderileri vs.) "zaten 30 kisi vardi,kimsenin bi hareketi yok" dedi neden kapattin diye sordugumda.hicbir sosyal aga uye degil.

edit; tamamen hareketsiz bir liste ikna edici bir sebep bence de.( kadinim)
  • The Pleasure of Pain  (23.08.11 00:12:07 ~ 00:13:35) 
hmm, kullanmak olarak algılamış sanırım.

ben kullanmıyorum, çünkü sadece yakın çevremi ekleyip onlarla sardırabileceğim bir alan değil. yani bir 15-20 tane çok sevdiğim arkadaşımı eklesem, ayıp olur mu aman o,bu,şu görür mü baskısı olmadan keyfimce foto eklesem, paylaşım yapsam ekieki diye dolansam sayfadan sayfaya, tamam. ama o görüyor ekliyor, bu görüyor ekliyor, evet elemeden geçiriyorsun ama alınganlıklar oluyor vs. adamla yılda bir ya konuşuruz ya konuşmayız, istemem ben bu adamla tüm özelimi paylaşmayı. evet gizlilik ayarları var falan da, ne bileyim.

bir de şu var, o denli boku çıkarıldı ki, o denli bak kaç yüz arkadaşım var ehehe yarışına döndü ki, mide bulandırdı. gittiği her kafede , eline her içki aldığında foto çekinen bir sürü adam var.

en son da, burcucum çok güzel çıkmışsın insanları.

çok yapmacık bir ortam. çok.
  • alınmayannick  (23.08.11 00:25:35) 
bana göre de, hatunlar facebook'a aşiri derecede ilgi duyuyorlar yada benim etrafimdaki kizlar anormal.


  • ermoo  (23.08.11 00:38:40) 
tiki concon tayfasından bütün gün arkadaşlarının fotoğraflarına bakanları gördüm, aynı şekilde hiç kullanmayıp profili olanları da gördüm.

Ama ben kullanmam sosyal medya da neymiş peeh diyenler var onların sebebini merak ettim sadece
  • bonjurkes  (23.08.11 00:39:54) 
ilk olarak yanlış anlamışım onun için özür dilerim
kullanmama sebebi olarak gerçekten böyle sanal şeylerle ilgilenmeyen insanlar var yada sevgilisi falan vardır genelde sevgilisi olmayanlar piyasa yapmak için kullanıyor gibime geliyor ya da benim gibi meraklı değildirler

  • hmm  (23.08.11 00:43:28) 
marjinal olma çabası


  • alkolik imam  (23.08.11 01:17:22) 
Kullanmayınca marjinal olunuyormuş artık. İhtiyacı yoktur kullanmaz. Gerçek hayatı vardır mesela?


  • vexations  (23.08.11 01:57:56 ~ 01:58:12) 
facebook kullanan milyon kişinin gerçek hayatı yok mu ?

Facebook'ta bir tane profil oluşturmak ile gerçek hayat nasıl bağlantılı oluyor onu anlamadım?

Facebook kullanmak demek bütün gün oyun oynamak saçma salak yorumlar yapmak değil ki
  • bonjurkes  (23.08.11 02:06:17) 
sevgilileri izin vermeyen var, bilgisayardan anlamayıp beceremeyen var, ilgisini çekmeyen var, aşırı sosyal olduğu için ilgisini çekmeyen var, çekinen var


  • eja  (23.08.11 10:26:11) 
Hepsi kullanıyor..Sadece seni engelliyorlar!


  • Fayfa  (23.08.11 13:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.