[]

üniversite bürokrasi işleri vs vs

şimdi bir bölümde okunuyordu, bölüm habersiz terk edildi. şimdi başka bir bölüm kazanıldı. bu er kişinin ne yapması gerekiyor?

soru 1: diploma işi ne olacak ?(nasıl bir yol izlenecek)
soru 2: askerlik olayı gibi bir şey var mı ?(ilk üniversiteyi lise biterbitmez kazandım 2 sene önce idi)
forum.donanimhaber.com
şurada bir şeyler okudum ama tecrübelilere sormak istedim.

 
eski üniversitenize gidip kaydınızı sildireceksiniz. böylece lise diplomanızı alacaksınız. ardından da yeni üniversitenize gidip kaydolacaksınız.

askerrlikle ilgili bir sorun yok.
  • mahone  (22.08.11 22:00:45) 
unutmadan: hala kredi yatıyor bana. 7 aydır felan bu işler ne olacak


  • un  (22.08.11 22:02:03) 
1)bölümünün öğrenci işlerine gidip dilekçe vericeksin. iliğini kesmek için. sabah gitsen öğlene en geç işin biter.
2)askerlik şubesinden alırsın tecil kağıdı.

eğer okulda kaydın duruyorsa kredi yatar. okula gelmiyorsun diye yatmamazlık etmez. şu an ki üniversiteyle ilişiğini kesip, yeni kazandığın okula kaydını yaptırdıktan sonra kyk'a dilekçe yaz. şu okul şu bölümde okuyordum. şu bölüme geçtiğim için kredimin naklinin yapılmasını talep ediyorum diye. ekinde de yeni kayıt olduğun okuldan aldığın öğrenci belgesi olacak.
  • sokak cocugu  (22.08.11 22:57:56 ~ 22:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.