[]

Nakliyeci ariyorum, Istanbul

evi isinlayan modeldeki firmalarda alt limit 800 papel, oysa benim esyam az :s ve kendim paketlemek istiyorum. orta halli bir arac ve hamal aradigim. fiyatta cosmayan firma ya da kisi onerecek var mi buralarda? tesekkur ederim.




 
benim geçen ay 800 verdiklerim yeni bulduğum bir firmaydı--ve kırıp dökmedikleri eşya kalmadı (godless commie'nin oruçoğlu nakliyat yazısını ibretle okuyabilirsiniz)

beni daha önce 2 kez taşıyan bir firma ise, bir tanıdığıma geçen hafta 650 fiyat vermiş (ben niye bu son sefer onlarla taşınmadım, çünkü onlarla son taşındığımda, yanımda gelen gündelikçi hanımla pek cilveleştiler, yüzgöz oldular, ben de azarladıydım, yoksa, işçilikleri kötü değildi--o nedenle referans olarak vermeye devam ediyorum)

Gerekirse, mesaj ile telefonlarını göndereyim mi? Daha da pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum, sonuçta piyasa kesat zaten.
  • cedilla  (23.05.08 00:48:23 ~ 00:48:46) 
payrocum gelim taşiyim hamalin oluyim dicem ama iş güc zor biraz. bir adet eski komsum var. bu adamcagiz edremit ist arasi kargo tasiyor. bir konusayim bakalim. belki mal getirdiğinde makul bir fiyata ist ici tasima yapar sana. hamal kısmıda sana kalmis. yalniz ne zaman tasincan bu amcam o zamanlarda ist da olur mu işin o kısmıda var. kestane kebap acele cevap.


  • palyacopapi  (23.05.08 01:11:27) 
@ cedilla: yollican mi bitte, sorayim bir ne diycekler bakayim.
@ papi: ay sonu tasincam ctsi ya da pazar. sanirim ctsi ve hemen bakiyoruz ve takvimler 31 mayisi gostettirirken. hamallari ayrica bul, ugras bilemedim ki nasil olur. abi cok ucuz fiyat verirse ugrasirim, evin dibinde kafe var zaten. sen bi sorcan mi durumu nedir ctsi icin?
tsekkurler
  • pyro clustic flow  (23.05.08 10:15:53) 
tamam haber edecegim sana


  • palyacopapi  (24.05.08 03:02:06) 
canim payrocum amcamiz o tarihlerde ist da olmayacakmis. üzgünüm. umarim en iyi sekilde halledersin simdiden kolay gelsin


  • palyacopapi  (26.05.08 03:35:42) 
lazım olan olursa diye yazayım dedim. çolakoğlu taşıdı. çok memnun kaldım. iletişim adresleri aynı adlı sitelerinde.


  • pyro clustic flow  (12.06.08 21:13:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.