[]

euro almak ya da almamak?

merhaba duyuru sakinleri. Eylül'de yüksek lisans için Belçika'ya taşınıyorum. elimde 12000 tl gibi bir para var ve euro almak istiyorum. Euro'nun seyri nasıl olur tahminlerinizi istiyorum? Bu parayla Bayram öncesi mi almak daha yararlı olur bayram sonrası almak mı? ne dersiniz?




 
Kimse bu yükün altına girmek istemez, hacı dünya gündemi berbat, bir tarafta Libya, bir tarafta Suriye vs... ben olsam hazır 12.000'im hazır gider çeviririm EURO'ya ne kadar param olduğunu bilirim, şimdi yine bir kriz patlar bakmışsın EURO 3'ü geçmiş, al kenarda hesabını bil hacı, şu ortamda EURO artar, düşer demek pek doğru değil ( söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir ...vs... :D )


  • bisanthe  (22.08.11 16:42:50) 
bunu bilebilen olmaz sanırım. içinizde ukte kalmasın diye 6000'i önce 6000'i de sonra bozdurun karı zararı paylaştırın :)


  • terp  (22.08.11 16:44:06) 
şimdiden al derim, euro nun değerleneceğini öngörüyorum.


  • pipbull  (22.08.11 16:46:16) 
Kimse ne olacağını bilmiyor. Bütün piyasalar diken üstünde kriz bekliyorlar. O yüzden kafana göre takıl, artar diyene de düşer diyene de güvenme.


  • coldbound  (22.08.11 17:04:43) 
ikiye bölüp riski dağıtmak en mantıklısı


  • superb  (22.08.11 17:06:50) 
terp +1


  • merhum  (22.08.11 17:12:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.