[]

iPhone 3G ikinci el fiyatı nedir sizce?

Kız arkadaşımın çok temiz kullandığı bir iphone 3g'si var, invisible shield'le kaplı olduğu için alındığından beri camında arka kapağında çizik falan yok. Tertemiz telefon yani. Kulaklığı vesairesi zaman içerisinde bozuldu, bu telefonu satmaya kalksak kaç para eder?




 
geçen yıl bu zamanlar 500-600 arasıydı.

sahibinden.com'a bakın, ordan anlarsınız zaten kaça satıldığını. ama telefoncuya satmaya kalkmayın, düşürdükçe düşürür fiyatını. kendisi üzerine 100 tl koyarak satar ama. elden satmak daha mantıklı. 3g de olsa iphone kullanmak isteyen çok insan var çünkü, alıcısı olur.
  • yazaryan  (21.08.11 01:51:40 ~ 01:54:17) 
400 lira falan anca eder herhalde.


  • roket adam  (21.08.11 02:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.