[]

kyk burs ya da kredisi

şimdi durum şu dün kyk burs ve kredisine başvurdum. orada ailenizin sahip olduğu ev araç ve gelir soruları var.

şimdi araç için 1900 lira mtv ödüyoruz aylık gelir 1500 yazdık. babam çalışmıyor ticari araç benim üzerimde yani ben bağkurluyum(fakat geçen diş hastanesinde bağkur kaydım görülemedi bu belki şansım olabilir) fakat araçla falan hiç alakam yok. bana kredi çıkma şansı var mı? burstan falan geçtimde kredi çıksa iyi olur söylenen krediye başvuran hemen herkes alıyor burs vermezler ama deniyor. çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz bu tip örnekler var mı? babam üstüne bir ev var bu arada. babam sigortalı görünmüyor.


 
evet hocam benim duyduğuma göre de burs çıkmayan herkese kredi çıkıyormuş. ama dediğim gibi sadece duyum. kyk yı telefonla arayarak kesin bilgi alabilirsin.


  • istististist  (20.08.11 16:25:56) 
Kredi önüne gelene çıkıyor sana da çıkar.


  • z_victory86  (20.08.11 16:29:38) 
geçenlerde biri duyuruda söylemişti bana çıkmadı diye. yani burs çıkmayanlara kredi kesin çıkar diye bir şey yok ama çıkmayanların sayısı da çok az.


  • ocanal  (20.08.11 16:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.