[]

torrent indirmece

Torrentten çektiğim kocaman bir dosya ile ilgili bir sorun yaşıyorum, sebebini de bulamadım bi türlü.

Uydunetin 1 mb lik bağlantısını kullanıyorum, yani normal şartlarda tüm downloadlarım 120 kb/s sınırına dayalı bir şekilde gerçekleşiyor, şu indirdiğim torrent de öyle mesela.

Ama son 24 saattir hızı sürekli değişiyor ve 30 un üzerine çıkmıyor, Seeder sayısı 470 ve utorrent bunun 32 tanesine bağlanmış, peerlar da 3007 içinden 1 ine bağlı.

Port sorunu var ama hala indirebilirsin diyor, zaten port sorunu olduğu halde 120 kb hızla falan da indiriyordum normalde, altta yeşil tik var.

Şimdi 90 a çıktı ve tekrar 20 ye indi, ne yapsak acep?

 
bi peerları kontrol et bakalım, bence ordak bi kişinin upload hızı çok yüksek ve sen ona bağlanıp indirip kopuyosun arada sırada.

ya da uydunet bu sonuçta normaldir deyip geçilebilir bi sorun var ise eğer.
  • saiko  (20.08.11 11:52:35) 
koskoca eşler listesinde 4-5 kişiden indiriyor, tek bir kişi yüksek hızla seedliyor ve o kişiden de arada sırada kopuyorum sorun aynen bu.

geri kalanlar 0.1 falan gönderiyor ama listedeki ortalama 20 kişiden hiç bir indirme ya da gönderme olmuyor.

bu durumu nasıl çözebilirm peki?
  • bonjurkes  (20.08.11 12:30:18) 
peer sayısı seedin 8-9 katı olduğu iin gayet normal, tracker listten en çok peer olan trackerı silin belki artar hızınız, dht local peer vs lere de bakın bazen onlarda da gereksiz sayıda peer oluyor...

onun dışında yapabileceğiniz birşey yok...
  • nucleon  (20.08.11 13:05:21) 
dht ve peer exchange i kapattım ikisinde de 500 - 1000 arası peer vardı 8 tane seeder olmasına rağmen.


  • bonjurkes  (20.08.11 13:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.