[]

DSLR makineler için shoe adaptor lazım acil

Selamlar

Canon 550D ile kullanmak üzere Zoom H1 kayıt cihazı aldım ancak bütün gün Hayyam Sirkeci dolaştığım halde şu resimdeki gibi bir shoe adaptor bulamadım. İşte yaptırız tornacı yapar falan denildi en iyi ihtimaller, bir fikri olan var mı, ebayde falan satılıyor ama o kadar vaktim yok
shop.ebay.com

İstanbul'da bunu bulabileceğim bir yer var mı, gidip şıp diye almak istiyorum. Manfrotto'nun LCD takmak için bir adaptörü var ama 50 euro civarında bir fiyatı var. bu istediğim şey ise linkte görüldüğü gibi oldukça ucuz. Bilen bir ses ederse çok yardımcı olacak.

Şimdiden teşekkürler

 
doğru evet bulamazsan tornacı yapar bunu.


  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (19.08.11 20:59:56) 
tornacının yapıp yapamayacağını sormuyorum, bunu nerden bulabilirim diye soruyorum efendim, belli üretilen birşey, İstanbul'a uğramış mıdır, gören duyan, bir fikri olan var mı?


  • onewayticket  (19.08.11 21:08:31) 
Tornaci yapabilir.


  • esenboga  (19.08.11 21:14:09) 
tornacı kesin yapar bunu yav


  • lancelot du lac  (19.08.11 21:19:56) 
ben de bulamamıştım sonra tornacıya yaptırdım


  • dekila olmeka  (19.08.11 21:22:32) 
herkes tornacı konusunda hem fikir olduğuna göre hemen bir tornacı bulayım o zaman! Ebay'i bekleyecek kadar vakit yok, 20günü buluyor gelmesi, Türkiye'deki gittigidiyor gibi sitelerde de ürünü bulamadım. Fotoğraf makinası tamircisi ve kendi imkanlarıyla fotoğraf makinası ya da DSLR aksesuarları üreten birilerinde olabilir.


  • onewayticket  (19.08.11 21:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.