Giriş
(6)

Uzun bir ilişki yaşamaktan korkulur mu?

butimar
Şimdiye kadar iki uzun ilişkim oldu, onlar da 3 aydı sadece. Yaşım 26. Bu yaşıma kadar çok fazla erkekle tanıştım, ancak hep bir ya da iki buluşma sonunda, bazen de bir aylık bir görüşmenin sonunda onlardan sıkıldım. Son zamanlarda sorduğum bir soru kendime, neden daha ilerisine götüremiyorum ilişki
Şimdiye kadar iki uzun ilişkim oldu, onlar da 3 aydı sadece. Yaşım 26. Bu yaşıma kadar çok fazla erkekle tanıştım, ancak hep bir ya da iki buluşma sonunda, bazen de bir aylık bir görüşmenin sonunda onlardan sıkıldım. Son zamanlarda sorduğum bir soru kendime, neden daha ilerisine götüremiyorum ilişkilerimi? Özellikle karşı tarafın işi ciddiye bindirdiğini anladığım an ya da evlenmek istediğini anladığım an korkuyorum. Ama bir yandan da uzun bir ilişkim olsun istiyorum. En son görüştüğüm çocuk, sen ilişkiye falan hazır değilsin dedi. Tecrübeli duyuru ahalisi, insan bir ilişkiye nasıl hazır olur?
0
butimar
(19.08.11)
büyüyünce

edit: ben de aynı durumdayım
0
cokta cokoprens
(19.08.11)
en uzunu 3 ay olan ilişkilerde mevzu nasıl evliliğe gitmiş olabilir ki...
0
zasha
(19.08.11)
asik olunca
0
zoch
(19.08.11)
korkulur, genelde de korkulan başa gelir ama uzun addedilebilecek bir ilişkiniz olmamış. 2 yıllık bir ilişkim oldu ve şimdi devam eden 3 yıllık bir ilişkim var.
ikisinde de hazır mıyım değil miyim bilmiyordum. ilki aşık olmadığım için bitti, ikincisine aşık olduğum için başladım.
0
9kuyruklukedi
(19.08.11)
@zasha
3 ay sürenlerde mevzu evliliğe gitmedi zaten. Onun dışında bir ay görüştüklerimden ya da iki kez buluştuklarımdan bir ikisi artık yaşının geldiğini, tek isteğinin evlilik olduğunu söylemesi üzerine onlarla görüşmeme kararı aldım. Bir ikisi de "çocuğun olursa kız mı istersin erkek mi?" diye sorunca soğumuştum.
0
🌸butimar
(19.08.11)
@butimar kırmak kızdırmak istememiştim kusura bakma... fakat cümleyi öyle soruda yazdıgın gibi okuyunca öyle bi anlam çıkıyor... neyse olayın özeti şu benim için ki soruyu cevaplamak açısından, demek ki sen o adamların hiç birinden gerçekten hoşlanmamışsın onlara odaklanmamışsın için ısınmamış filan falan... yani içine sindirememişsin... bence karşına gerçekten seveceğin biri cıkınca ohhooooooo bir bakmışsın ki üzerinde gelinlik imza atıyorsun ;)
0
zasha
(19.08.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.