[]

Faturalı hat alacağım, verirler mi?

Verirler elbet ama ibraz edecek adıma kayıtlı bir elektrik, su faturası yok. Zorluk çıkarırlar mı ya da alternatif olarak ne isterler?
not: Turkcell ya da Vodafone alacağım.

(TC kimlik no bilgisinden müşterisini takip edemiyor mu bu şirketler kuzum allasen? Nasıl bir paranoya bu?)

 
turkcell den alamayabilirsin.


  • beyninin üstüne oturan yazar v2  (19.08.11 17:01:21) 
vodafone sanırım kredi kartı istiyor, aynı şekilde türksele, kredi kartı ekstresini götürerek alabiliyorsun faturalı hattı.

Eğer kredi kartı ekstren eve gelmiyorsa, güncel dönem işlemleri sayfasının internetten çıktısını al, banka şubesine git, kaşelet sonra faturalı hat almak için git.

ben öyle yaptım verdiler hattı
  • bonjurkes  (19.08.11 17:10:31) 
bana ikametgahdan ziyade bir geliriniz olduğunu belgelemek için fatura istiyoruz demişti kadın. Hani gelirin varki fatura ödeyebiliyorsun vs. sallamış da olabilir tabi


  • bonjurkes  (19.08.11 17:27:47) 
benım adıma da fatura vs yoktu, turkcell'de faturalıya geçiş yaptım.


  • islakkedicorbasi  (19.08.11 17:46:25) 
ben ikametgah, fatura vb. olmadan almıştım. ama daha önceden ön ödemeli vodafone abonesiydim.


  • inheritance  (19.08.11 17:47:38) 
kredi karti ekstresi (ki ekstre de bir mail+printout uzakligimdaydi) kullanmadan, bayiden alirken kredi karti otomatik odeme talimati (kart bilgilerini sisteme girip her ay mail order ile cekiyolar) vererek alabilmistim. vodafone'un kendi dukkanlarinda ("flagship store", vs) yapmayabilirler.


  • disq  (19.08.11 20:08:58) 
anne yada babanın üzerine kayıtlı fatura ile oluyor vodofone dan ben öyle aldm


  • revi  (19.08.11 21:07:55) 
verdiler! (sanki bi' şey)


  • 9kuyruklukedi  (25.08.11 23:39:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.