[]

İzmirden yapılabilecekler

Sevgili izmir aşıkları. Yakın zamanda izmire gitmeyi düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok izmir hakkında. 2 gunluk bir süre içinde neler yapılabilir? Nerelere NASİL gidilebilir? Konak civarında kalmayı düşünüyorum. Sevgi ve saygılarımla...




 
Merhaba,

Öncelikle İzmir başarılı bir seçenek:] Konak civarında kalmak derken tam olarak nerede bulunucaksanız bilemedim,ama o bölgeden vapur ile (3-5 bilet vs. gişelerden edinilir,öğreneceksiniz :]) Karşıyaka,Alsancak yahut Güzelyalı taraflarına geçebilirsiniz ki buralarda hem görülecek hem de bolca vakit geçirilebilecek mekanlar bulunmakta. Alsancak tarafı meşhur Kıbrıs Şehitleri,Kordon'un ünlü kısımlarını vs.barındıran bölgedir..Ayrıca metro ve otobüs ile Bornova tarafına gidebilirsiniz ki daha çok ''gençlik'',kafeler vs. o mıntıkadadır.Küçükpark simge mekandır orda da tabii bu arada mevzuu Çeşme,Ada falan ise tamamen farklı bir İzmir planı ortaya çıkar..Bu kadar kısa anlatarak bitmez bu memleket atladığımız çok semt var amma ve lakin kabaca böyle zaten gezcen görcen o daha kıyak..:] Kolay gelsin kardeşim..
  • Ahmeto_  (19.08.11 14:13:36) 
İlgi için teşekkürler sanırım izmiri iyi biliyorsunuz. çeşme filan düşünmüyorum daha çok toplu taşıma araçlarıyla pratik bir şekilde gidilebilecek yerler düşünüyorum. konak ta orduevi var sanırım orda kalmayı planlıyorum. Yada konum olarak daha uygun gördüğünüz orduevi veya askeri gazino varsa önerilere açığım :)


  • infernalcadre  (19.08.11 14:38:04) 
Yaşadığım yerler diyebilirim..:] Belirlediğiniz gibi Konak Orduevi uygundur, zaten 2 günlük sürede daha çok gezip görmek,denize yakın olmak gerekecek :]..Konaktan Vapur,Metro yahut isterseniz otobüse erişim de kolay olacaktır,özellikle artık metro hemen hemen her yere ulaşımda yeterli duruma geldi..


  • Ahmeto_  (19.08.11 14:58:41) 
İzmire çok eskiden gitmiştim kemeraltına gitmiştik tabi çok zaman geçti. Metro ile Otogardan Konak orduevine gitme şansım varmı?


  • infernalcadre  (19.08.11 15:18:58) 
çeşmeye gidiş 40 dakika. yani istanbuldan falan geliyorsan orası da pratikyerlerden biri senin için.


  • calimdor  (19.08.11 15:26:06) 
Garajdan metro kullanımı henüz aktif değil ancak sizi getiren firmanın Konak-Alsancak servisi muhakkak vardır,eğer yok ise oradan dolmuş-otobüs kullanmak durumundasınız..Bu arada Kemeraltı da konaklayacağınız mıntıkaya çok yakın olacak..:]


  • Ahmeto_  (19.08.11 15:31:21) 
cevaplar için teşekkürler. kemeraltını tekrar görmek güzel olacak :) Bide boyoz merakım var umarım güzel bir yer bulurum.


  • infernalcadre  (19.08.11 15:52:10) 
Önemli değil kardeşim,İzmir anlatmakla olmaz zaten dediğim gibi.Gezcen,görcen bir sıkıntı olacağını zannetmem, ancak herhangi bir ters durumda elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz..Boyoz olayına gelince heryerde (Kemeraltı,Alsancak,Karşıyaka Çarşı,Çankaya Gümrük :]) yiyebilirsiniz ister ''gevrekçi''ister pastahane olsun..:)


  • Ahmeto_  (19.08.11 16:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.