[]

Uluslararası Uçuşlarda..

Bu uçuşlarda optimum ne kadar zaman önce havaalanında olmalıyız? 30dk değildir kesin.




 
1.5 saat ideal.. eger bagaj falan yoksa ve risk almaktan cekinmiyorsan 45 dkya kadar cekilebilir tabi..


  • buzzlightyear  (19.08.11 11:57:52) 
havaalanının internet sitesinden senin uçuşunla aynı zaman başka uçuşlar var mı, yoğunluk nasıl onu kontrol et. Eğer çok yoğunsa uçuşlar havaalanına 2 saat önceden git, yoksa 1 saat falan idealdir. zaten check in 45 dakika vs kala kapanır.


  • wendyangelamoiradarling  (19.08.11 12:10:59) 
en az iki saat önceden havaalanında olmak iyidir.


  • inheritance  (19.08.11 13:08:46) 
teorik olarak son 45 dakikaya kadar check in yaptirilip bavullar verilebilir,fakat önceden baska arkadaslarin dedigi gibi yogunluk olan havaalanlarinda 1,5 saat cok rahatlatir.

cok cok abartmaya gerek olmadan son 90 dakika icerisinde havaalaninda olursaniz cok beklememis olursunuz ve riske de girmemis olursunuz.

bu arada unutmadan bazi firmalar daha uzun süreler isteyebiliyorlar,söyle ki check in i 60 dk önce yapmanizi isteyebilirler,firmaya bagli bir nebze de o kisim,eger klasik son 45 dakika ise check in 90 dakika önceden gitmek iyidir.

eger avrupa icerisinde uluslarasi ucus ise 60 dakika öncesi de yeterlidir.
  • serabetan  (19.08.11 13:43:02) 
2 saat! tecrübeyle sabittir. bir güne denk gelirsin hacı kafilesi falan gidiyordur 1 saat 45 dakika pasaport kontrolünde beklersin de acil gitmem lazım diyerek öne geçmeye çalışırsın sana acıyan bir polis alır da geçersin.. Boşuna demiyorlar 2 saat önceden burada olun diye.


  • ozdek  (19.08.11 14:06:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.