[]

vans nasi yikanir

bi vans ayakkabim var da, bir bucuk yildir nerdeyse her gun giyiyorum, artik ne zaman giysem koku yapiyor ayakta, cok fena. bunu ne sekil yikamali etmeli de artik koku salgilatmamali?




 
Kumaşı fazla yıpranmışsa ya da plastiğiyle fazlaca bir ayrılma filan varsa önce elde yıkamayı deneyin derim.Ama bir buçuk yılın kiri pası çıkmaz öyle söyliyim :)
Olmadı,rengini bilmiyorum ama siz ona göre ayarlarsınız,çarşafa,çamaşırlara filan sarıp sarmalayıp atın yıkayın makinede.

  • stnbull  (19.08.11 05:14:40) 
siyah renkte. yipranma asinma falan da yok hic. zaten yeni gibi duruyor su haliyle, tek sorun koku.


  • hjarteblod  (19.08.11 05:18:01) 
Vansda denemedim ama converselerde denenmiş bir yöntemdir kendisi.Koyu renkli çamaşırlara dolayın ayakkabılarınızı öyle yıkayın makinede(hatta deterjan bölümüne 'perwoll siyah sihir' mi ne vardı,iyiydi o galiba ondan da katabilirsin.).Ama yine de bir şey mir şey olursa karışmam bak.:) Siz her ihtimale karşı önceden elle yıkayın bi bence.


  • stnbull  (19.08.11 05:21:38 ~ 05:23:11) 
yastık kılıfı gibi bir şeyin içine koyun, ağzını kapatıp öyle yıkayın.


  • idja  (19.08.11 05:57:18) 
atın makineye 30 derecede tek başına ya da kirli toz bezleriyle falan, en kısa programı çalıştırın, misler gibi çıksın. bişey olmaz. tomsta, conversete ve sperry'de denendi, bir hasar kaydedilmedi.


  • branwen  (19.08.11 06:54:36) 
her gün giyersen kokar tabi. bi de çorapsız giyersen müthiş kokar:D bigün giy bi gün dinlendir ayakkabıyı. bi de eczanelerde koku için spreyt satılıo onlardan al


  • köfte  (19.08.11 09:39:47) 
ayakkabı yıkamak için plastik kaplar var. kabın içine koyup makineye atıyosun.


  • orpheus  (19.08.11 10:38:48) 
vans tvayyss diye sayarak 8)


  • scapegoat  (19.08.11 11:08:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.