[]

karga beslemek istiyorum

hah gözünü oydur diyebilirsiniz ama ben kargaları çok seviyorum ve beslemek istiyorum. bunu dneyen biri var mıdır? nasıl yapılır?




 
yazmadan gecemedim. 2 gun once bagdat caddesi'nde yururken arkadasimin kafaya saldirmis arkadan. direk dalmis sacina, kafasina penceleriyle durduk yere. yarmis kafayi. kuduz asisi yaptiriliyormus karga saldirinca. demem o ki, yavruykenden alistirman lazim sanirim evcil degiller ya pek.
Edit: Dün gitmiş doktora, tetanoz aşısı yapmışlar. Yavru mevsimi olduğu için, yakınlarından geçince dalıyorlarmış kafa göz.

  • pyro clustic flow  (21.05.08 08:40:15 ~ 10:31:07) 
olmaz o iş :( yeni doğmuş karga alman lazım ki bir karga kesinlikle yavrusuna yaklaştırmaz kimseyi. hadi onu başardın diyelim, bu hayvanlar bir kafeste yaşayamaz. uçması konması için devasa bir alana ihtiyacı var.


  • deckard  (21.05.08 08:53:49) 
kanadı yaralı besleyip büyütmüştüm, kedilerden kat kat uysaldı. evden biri gibiydi. kanadı iyileşince kaçtı gitti şerefsiz. ayrıca kargalara çok pis uyuzum var.


  • radikalherif  (21.05.08 09:02:56 ~ 09:03:28) 
olmaz falan denmiş ama babamın ve babannemin anlattığına göre dedem yapmış bu işi. yalnız öyle evde beslememiş ama dedemi gördüğü anda gelip omzuna konarmış. yani olmaz diyemem ama zor iştir eminim.


  • eigon  (21.05.08 09:08:22) 
yaşadığınız yerde karga nüfusu yoğunsa balkonunuza ceviz bırakın. bu keratalar cin gibi olduğu için yüksekten atıp kırıp kırıp yiyorlar. e alışıyorlar tabi bir süre sonra :)


  • nukleermalkav  (21.05.08 09:24:25) 
hocam karga hayvanı 100 küsür sene yaşıyor. yani tüm sülaleyi gömer, gene de kendisi sağ kalır. insana bağımlı etmeyin garibi, siz gittikten sonra o kalacak, o zaman ona kim bakacak?


  • galahad  (21.05.08 12:43:57) 
Haydar Dümen besliyor evinde. Gayet de uysal görünüyordu. (Televizyondan)


  • inatci kahraman aga  (21.05.08 14:21:59) 
"shawshank redemption" filminde Brook'un Jake isimli bir kargası vardı, gayet güzel besliyordu :)

Şu da çok tatlı bak :D
www.youtube.com

Normal karga esaret altında 30 yıla kadar yaşayabiliyor, vahşi doğada 7-8 yıl yaşıyor. Türkçe kaynaklarda neden 100 sene yaşar diyor anlamıyorum.
  • ermanen  (21.05.08 16:12:04 ~ 16:12:27) 
balkona yiyecek felan atarak kafalayın ve o şekilde takılın bence..


  • yuto  (21.05.08 22:44:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.