[]

ehiyet sınavına nasıl gidilir?

merhaba,
cumartesi günü yazılı ehliyet sınavım var. en son ilkokulda sınava girmiştim, ama nasıl olduğunu unuttum.

yanıma neler alayım/almayayım (yalnız gideceğim)?
sınava girerken üzerimde bulunması yasak olan şeyler nedir (sakız ve su sokabilir miyim)?
sınava girmeden önce ne yiyeyim? veya sınav esnasında bir şeyler tıkınabilir miyim?
psikolojim nasıl olsun?

taşak geçecekler için peşin not: eğlenmenize bakın, hak ettim.

 
su içebilirsin, onun dışında sakızdı yemekdi olmaz meb ciddi bir müessesedir.ama hafif bir kahvaltı yapsan yeter. kalem silgi yedek uç götür yedek kalem de götür.psikolojin mi? şöyle driftli filmlerin falan müziklerini dinle de gir ne diym.gaza gelirsin.


  • ileridemokrasi  (18.08.11 00:27:25) 
ÖSYM sınavları gibi değil, sadece cep telefonunuzu kapalı tutun ve yanınıza kalem, silgi, su alın yeter.


  • ernest everhard  (18.08.11 00:27:48) 
10 sene önce ehliyet sınavlarında cıkan sorular 300-500 soru havuzundan secilip gelen devamlı tekrar gösteren sorulardı ben yazılı sınava 3. girişimde ya herro ya merro diyip yanıma soru kitabını almıştım çözümlü , sınavda açıp kopya çekme fırsatım oldu. benim arkadaş cevremde benzer olaylara imza attı 10 sene de birşey değiştiyse ehliyet sınavlarında bişi diemem ama değişmediyse rahat ol


  • morisnayman  (18.08.11 00:36:14) 
iki yıl önce ehliyet sınavına girdim ve sınavdan önce son üç sınavda çıkmış soruları çıkarıdm internetten. onları birkaç kez çözdüm ve sanırım 90 ya da 100'le geçtim. beni korkutan direksiyondu ama yazılı için "sen üniversite mezunusun kalmazsın" diyen üniversite mezunu olmayanlar üzerimde ağır bir baskı oluşturmuştu, ulan ya geçemezsem diye. kopya olayları oluyor, konuşanlar, birbine bakanlar falan. hiçbirine aldırış etmeden aldım kâğıdımı, çözdüm ve çıktım süresinden önce. başarılar.


  • ahmetdursun  (18.08.11 00:51:43) 
yazılı sınavda girişte polis kimlik kontrolu yapıyor ve cep telefonlarını sokmuyorlar. genelde okullarda gorevlı kantıncı/hademe gıbı arkadaslar para karsılıgı bakıcılık yapıyorlar telefonlara. ama guvenlık 0. guvenırım bırakırım dıyosan bana uyar.

gırıs kartı
nufus cuzdanı
kalem
bunlar dısında elektronık olmayan canın ne ısterse alabılırsın yanına

her sınav gıbı tabıkı bunda da sadece su ıcmek serbest

tum bunlar dısında kasma
  • pelinimsi  (18.08.11 04:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.