[]

askerlik tecil yaşı??

yüksek öğrenim öğrencileri (aöf dahil) için askerliği tecil yaşının 29'dan 35'e yükseldiğine dair birşey duydunuz mu? bir arkadaşıma şubeden öyle deyip geri göndermişler senin bi problemin yok diye de.. :S

EDİT: biraz üstte mi kalsaydı ne. geç oldu bunu söylemek için ama. gerçekten mühim bir konu heralde siteye kayıtlı her 10 kişiden birinin merak ettiği bişeydir.

Şehitler verdiğimiz arka planlarda çeşitli pazarlıklara kurbanlar verdiğimiz bu günlerde yanlış anlaşılabilir şimdi bu duyuru. Sorun askere gitmemek değil. zaten askerliğin kendisini sorgularsak işin içinden çıkamayız. işin içine sosyolojik yapı, eğitim kültür durumu, siyasal yapı, küresel yapı, küresel oyunlar... yani girer de girer. amaç mevcut yasalara uyarak olabildiğince geç gitmek ve kısa askerlik yapmak. en azından benim amacım bu. gene de bu günlere yaşatanlara kahrolsun demek istiyor insan. yazık ülkenin sömürülmesine, yazık genç yaşta ne için olduğu belli olmayan ölümlere, kahrolsun ab-d 'ye ve ülke içinde onlarla bir oyun oynayıp vatan millet sakarya'yı ağızlarından düşürmeyenlere.

 
keşkeeeeee


  • morisnayman  (17.08.11 23:50:51) 
ben de duydum ama emin olamıyorum.. bilen biri gelip yazsa, kaynak gösterse süper olur..


  • sustain  (17.08.11 23:51:56) 
varsa 4. uniyi de okuruz yani sorun değil demi pampalar hem dalak da bedelli cıkana kadar yerinde kalır :D


  • morisnayman  (18.08.11 00:04:55) 
Bu konuda düzenleme yapılması için kanun değişikliği gerekir, bu hususta yayınlanan bir kanun değişikliği ne yazık ki yok.


  • ernest everhard  (18.08.11 00:42:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.