[]

Neden ağızdan kan gelir?

Şimdi çoğu korku filmlerinde görüyoruz kurban önce karnından bıçaklanır elini karnına götürür ve 3 5 saniye sonra agzından şarıl şarıl kan boşalır... merak ettiğim gerçekdede böylemi oluyor? evet oluyorsa karından bıçaklanınca neden agzımızdan kan geliyor ?




 
alakasız yemekleri karışıtırınca bile mide suyu yukarı, ağzımıza kadar çıkıp ökrüsük krizine sokabiliyor insanı. midenden bıçaklansan, iç kanama yüzünden midenin içi kanla dolsa, gayet yukarı çıkabilir bence.


  • clutter  (17.08.11 19:36:18) 
evet gerçekte de öyle oluyor. böyle bi soru vardı önceden baya bişeyler de yazılmıştı ve gerçek bi görüntünün linki de vardı. bulabilirsem editlerim.

baya bişeyler yazılmıştı demiştim ama sadece bi kişi yazmış eheh. neyse, belki başka bi soru daha vardır ya da ben yanlış hatırlıyorumdur.
  • tepedeki psychedelic adam  (17.08.11 19:46:42 ~ 20:02:25) 
(git: 162056)


  • shi aila  (17.08.11 19:54:49) 
Ben de burda sorsam. Spartakus'te Varronun omzundam girmisti kilic. O zaman niye agzindan kan geldi?


  • Lim5  (17.08.11 22:16:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.