[]

Bu belirtiler ne ola ki?

- genel itibariyle üzerimden gitmek bilmeyen bir yorgunluk hissi
- bazen durduk yere, otururken başımın fena halde dönmesi ve düşecek gibi olmam
- her duş alışımda bir avuç saçımın dökülmesi, daha doğrusu elimi her saçıma atışımda dökülmesi.
- bu sabahtan uyandığımda ağzımda garip bir tad vardı, ağzımı temizlediğimde kan olduğunu farkettim, kıpkırmızı su geldi gargara yaptığımda.

bunlar neyin belirtisi olabilir?

doktora elbette gideceğim. yalnızca bu sabah korkmaya başladım. anneme söylemeden önce buraya danışayım dedim. oldukça evhamlı bir kadındır, önemsiz bir şey ise onu korkutmak istemem.

 
kansızlık olduğunu söyleyebilirim, doktor değilim. dahiliye uzmanına gidin, isteyeceği tahlil ve testleri yaptırın bir an önce. geçmiş olsun.

www.jinekoloji.net
  • july14  (17.08.11 14:25:39 ~ 14:27:38) 
pek önemsiz değil bence, ne olduğunu bilmiyorum ama doktora gitmen lazım.


  • sekox  (17.08.11 14:25:55) 
son madde hariç diğerleri demir eksiliği, kansızlıktan ileri gelir. son maddeyi bilemedim. geçmiş olsun.


  • alınmayannick  (17.08.11 14:26:05) 
saç dökülmesi, halsizlik, baş dönmesi hipotiroidi hatırlatıyor. kan kısmını bilemedim. öylesine de olabilir, çok önemli de olabilir. ne basitinden yüksek tansiyon olabilir mesela. doktor emmi söyler onu...

korkmayınız, doktora gidiniz efem :)
  • no avalon  (17.08.11 14:28:28) 
doktora gidin!
bol karaciğer, kalp, böbrek ve ot yiyen hayvanın sütünden tereyağı yiyin.

  • joepiscopo  (17.08.11 15:11:22) 
demir eksikliği


  • sadegazoz  (24.08.11 09:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.