[]

evden çalışmak..

internet'te ne gibi iş imkanları mevcuttur? 10 yıldan belki biraz daha uzun süredir bilgisayar kullanıyorum, bir o kadar süre de ingilizce eğitimi aldım.. uzman olduğum bir alan olmasa da herhangi bir yönde uzmanlaşmaya eğilimim ve yeteneğim var.. evde çalışarak yapabileceğim işler var mıdır? tercüme yapmak istesem nasıl başlarım? her türlü tavsiyeye açığım.. teşekkürler




 
grafik-web tasarım alanında freelance çalışma imkanınız var, bir de çevreniz varsa yemede yanında yat.


  • exexex  (20.05.08 11:13:05) 
  • sourlemonade  (20.05.08 11:25:03) 
3d piyasasında bir iş var. ben bile(uzman değilim) ek$i duyurudan bir iş almıştım, 2-3 tane yolladım ama yıldızlarımız barışmadı daha sonra, bıraktım.


  • murqx  (20.05.08 12:24:49) 
cevaplar için teşekkür ederim..


  • const ant  (20.05.08 14:05:37) 
evden çalışma ile ilgili size kendi çalışmış olduğum firmanın adresini veriyorum.Site ingilizcedir.İlginizi çeker ise skype de fulyaniyet yazın ve beni ekleyin.www.fulyaniyet.myffi.biz


  • Fulya  (20.05.08 15:26:09) 
cinema 4d alınır (piyasadaki en hızlı ve kullanımı en kolay program bu benim bildiğim. yüzüklerin efendisi'nde falan kullanılacak kadar da profesyonel), pc'ye kurulur (6 cd olarak geliyor bu, hayvanlar gibi veri bankası falan var). adam gibi bir çalışmayla 1 ay gibi bir sürede ciddi ciddi 3d modelleme yapılmaya başlanır. sonra d iş bulunur. illa ki bulunur.

uzmanlaşmaya açığım dediğiniz için söyledim bunu. öğrenmede ısrarcıysanız, hırslıysanız ve tasarıma kabiliyetiniz varsa 3d gerçekten de geleceği çok açık bir iş olur sizin için.

istanbul'da profesyonel bir 3d'ci tv kanallarında saat başına en az 100 dolardan iş buluyor. düşünün artık gerisini.
  • oddity  (20.05.08 16:02:11 ~ 16:02:29) 
3d ci şu kadar para alıyor diye cevaplar verilmiş. Evet iyi kazandıkları doğru. Ama bi düşünün bakalım neden bu kadar çok kazanıyorlar. Bu iş öyle sanıldığı gibi alayım programı kurayım bir ay kassam iş almaya başlarım işi değildir. Kimse babasının oğlu olsa size bir araba modelleyebiliyorsunuz diye saniyesi 25 dolardan animasyon yaptırmaz. Bu iş gerçekten yoğun zaman harcama, yoğun sabır, bolca yetenek ve kaçınılmaz olarak zeka gerektirir. İşin sanatsal yönünü hiç katmıyorum. 10 saniyelik bir animasyonun render edilmesinin 20 saati bulduğu bir projede 3 gün sonraya iş yetiştirmek zorunda kalınca bir daha iş alırsam s.ksinler beni diye ortalıkta dolaşmayasınız diye uyarmak istiyorum. 3d modelleme zor ve sabır gerektiren bir iştir. Bahsi geçen paraları kazanan insanlardan bahsediyorum tabii. Yoksa saniyesi 10 dolardan yapsam yeter diyorsanız orasını bilemem.


  • sijwocaq  (20.05.08 19:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.