[]

iş yerinizde tum gun iğrenç müzikler çalıyormu?

cidden merak ediyorum 2 yer değiştirdim 2side yarı kurumsal firma ama muhasebesinde türkü dür zara dır oyun havasıdır arabesktir sabah 8 akşam 6 non stop çalıyor ve çıldırıyormusunuz?

konfeksiyon atolyesi gibi ak. boşuna uni okudum galiba.


 
üniversite okuyan insanların türkü, arabesk veya oyun havası dinlemediğini mi söylüyorsunuz? konfeksiyon atölyesini neden bu kadar küçümsüyorsunuz?

bana gelip firmamızda insanların dinledikleri müziklere saygı duymayıp kafasına göre müzik yapan çalışanlar için çıldırıyor musunuz deseydiniz haklıydınız.

cevap: bence o işten ayrılın. size göre bir yer değil orası.


edit: oha troll ilan edildim.
ben troll değilim, önce bana soracaksınız
  • koskoca devletin adi osmanli len  (17.08.11 08:35:15 ~ 09:49:10) 
valla kendi odan yoksa, ya da en azından aynı kafadan insanlarla aynı odada değilsen normal bir şey bence.

bunun için biraz şans gerekiyor sanırsam, yoksa üni mezunu diye herkese ayrı oda vermiyorlar, ya da aynı tipteki insanlarla aynı odaya tıkmıyorlar.

kulaklık takıp kendi müziğini dinlemeye çalış, bu şekilde problemi aşabilirsin belki.
  • loveinaflipbook  (17.08.11 08:35:33) 
hayır yanlış anlaşıldım, ya da nasıl anlarsanız anlayabilirsiniz. küçümsemek değil bu ortamından bahsediyorum atolyelerin.

diyorum ki okuduk ettik iyi yere işe girdik ortam rezil insanlar görmemiş her yerdemi böyle? çok stabil mi büyüdük yoksa?

bencillik genel yaşam formu olmuş o zaman, saygısızlık bayağılık almış yerini.
  • eja  (17.08.11 08:50:01 ~ 08:51:10) 
Kurumsal firma olsa da her depatmanda farklı kesimden, farklı kültürden insanlar oluyor, serdar ortaç sever sekreterinden metalci teknik servis elemanına, klasik müzik seven yöneticiden tsm seven yöneticiye, elektronik müzik dinleyen stajyer/genç çalışan dan arabesk dinleyene...

power fm vs fikstir ama türkü arabesk kurumsal firmada normal değil bence.
  • kimlanbu  (17.08.11 08:52:57) 
bu arada @koskoca devletin adi osmanli len'in troll olduğunu da dikkate al, yorumunu dikkate almaya gerek yok.

edit : nickler konusunda ufak bir karışıklık oldu sabah mahmurluğuyla, @koskoca devletin adi osmanli len'den özrür diler söylediklerimin hükmünün olmadığını belirtirim :) kimin nicki ile karıştırdığımı eve gidince ekşi++'dan bakıp belirtirim. Karışıklık için ayrıca özür dilerim.
  • kimlanbu  (17.08.11 08:53:44 ~ 09:10:48) 
@kim lan bu uyarı için tesekkurler :)

mesela kulaklık var tak tek kulağına dinle dimi? şimdi bende migren var daimi gürültüden br süre sonra başım ağrımaya sonra ensemden girmeye başlıyor migren ağrılarım.

bi kaç kere uyardım kıstırdım durumdan bahsettim, hani kıs bari biraz dimi yok ak.
iş değiştirmem imkansız hiç bir şey öğrenemesem ve ortam rezil olsada katlanıp bol bol ekşi duyuruya yakıncam gibi :/
  • eja  (17.08.11 08:59:41) 
o zaman her yer aynı diip içimi rahatlatabilirim. bir egomanyak muzik açıyor sevende sevmeyende katlanıyor. iş yaşamında olay buymuş anladım.


  • eja  (17.08.11 09:20:02) 
ofiste kaç kişiyseniz bölüşün haftanın günlerini. herkes bir radyo kanalı seçsin veya playlist oluştursun, belirli günlerde belirili müzikleri dinleyin. orada 4 adet türküsever varsa ve siz de sabaha mozart ile başlamayı seviyorsanız, diğer 4 kişi sizin zevkinizi göz ardı edemez. en azından bir süre sizin istediğiniz şeyler çalınmalı. biz de iki hafta 3 kişi birbirimize girip sonunda çözümü bu şekilde bulduk.


  • elenika  (17.08.11 09:23:27) 
Gidip rahatsız olduğunu söyle. Kapatmasa bile bilsin. Bu arada yanımdaki masada mühendis arkadaşım var iyi de anlaşıyoruz fakat cak cak sakız çiğniyor sürekli. Hatta bana bile uzatıyor bak bu sese katlanılmaz senin de çiğnemen gerekiyor şeklinde bir savunması var.


  • nightwalkerg  (17.08.11 09:23:53) 
@nightwalkerg :)) cak cak sakız daha kötüdür kesin :S bi çok kez söyledim rahatsız olduğumu 2 gun geçiyor yine başlıyoruz rutine.

@elenika yani aslında öc almak için guzel bi yöntem, rock metal dinlerimde şöle en böğüreninden bi metal parça açsamda anlasalar ne çektiğimi.
  • eja  (17.08.11 09:36:08) 
sanat müziği terk ve azıcık maço bir insan olarak eski çalıştığım yerde kızlarla arası süper iyi olan kıvırtık bir eleman vardı. allah belamı vermiş ki bu adam şefimizdi. hemen kıçımın dibinde oturuyordu. akşama kadar serdar + demet + ajda triosuyla beynime tecavüz ediyordu. hayır bide yetmezmiş gibi feminem aksanı + büzüşük dudaklarıyla "ayy haftaya serdarın konseri var kızlar gidek mi? mıy mıy" diye paso müzikal muhabbetler kuruyordu..eğer tanrı, ben orada çalışırken peygamber arayışında olsaydı kesin beni seçerdi. iyi dayanmışım vesselam.


  • mayeskuel  (17.08.11 09:38:58 ~ 09:42:54) 
@eja, o şekil iki gün hard rock, metal dinletip ardından blues, soula geçince "bak ne güzel bunlar, neydi o iki hafta öncekiler" deyip onları dinlemeye de alışıyorlar. ölümü gösterip sıtmaya razı edeceksin...


  • elenika  (17.08.11 10:09:32) 
hayır. çünkü işyerimde müzikleri ben çalıyorum.


  • 9kuyruklukedi  (17.08.11 10:18:22) 
açık ofis diye bir bok var.

www.eksisozluk.com

evet boşuna okudun. hayal dünyasından çıkın artık.
  • fukka  (17.08.11 12:46:38) 
Bir dönem üniversitede bir bölümde yarı zamanlı öğrenci olarak çalıştım. Odada 40-45 yaşlarında bir kadın bir de aynı yaşlarda komedi filmi tadında bir adam vardı. Adam bütün gün youtube'dan Kemal Sunal filmleri açardı (salako, davaro ayarında olanlar) ve milyonlarca kez izlediği için ezberlediği tüm repliklere eşlik edip gülerdi.


  • johan sebastian  (17.08.11 13:28:31) 
bizim de yarı açık ofis denilebilir, çok nadiren biri müzik açar o da klasik parçalardan olur, kimse rahatsız olmaz. onun dışında herke kulaklıkla dinler. ofiste herkes ünv. mezunu, etkisi var mı bilmiyorum.


ha bu arada @koskoca devletin adı osmanlıyla duyuru zirvesinde tanıştık. kafasından renkli tüyler çıkmadığına garanti verebilirim. :)
  • vejeteryan vampir  (17.08.11 15:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.