[]

mac almak istiyorum da fiyat/performance olarak şuan da en iyi alabileceğim

MacBook Air 13inch Z0JGQ Core 2 Duo 1.86GHz/2GB/128GB Flash/GeForce 320M
3.399,00 TL (KDV dahil satış fiyatı)
limango da -400 tl daha indirim var, uygun mudur?

şuan da benim acil karar vermem gerekiyor da, pekte anlamıyorum bilgisayardan, yardımlarınız çok önemli şimdiden teşekkürler...

 
3 bin lira bir bilgisayar için çok değil mi?
bence de çok güzeller ama o paraya öküz alırsın yav.

  • lorenzen  (16.08.11 21:11:57) 
Eğer Mac almak zorunda değilseniz (iphone uygulaması yazmak olur, ne bileyim baskı işleri olur sürekli yaptığınız) o paraya çok daha başarılı laptoplar alabilirsiniz.. Sony Vaio ilk başta olmak üzere..


  • quaker  (16.08.11 21:15:57) 
tamam gerçekten güzel bilgisayar ve muhtemelen performans sozrunu yaşamazsın ama türkiyeden almak çok doğru değil.
dubaide fiyatlar ne bilmiyorum ama gidip orada ikigün gezip sonra macbook air alıp gelmek de aynı paraya mal olabilir.

  • hoot  (16.08.11 21:17:08) 
daha once biri daha sormustu ayni seyi soylemistim: eski modeli bu macbook air'in ve 3000 liraya satiyorlar.. degmez bence..


  • buzzlightyear  (16.08.11 21:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.