[]

azerbaycan da iş

normelde resim öğretmeni olan, sonradan marka iletişimi okuyan, iletişim becerileri iyi ve bilgisayardan da biraz anlayan (office programları, photoshop falan) azerbeycanda iş yapabilir mi? yapsa da ne iş yapar? orda bulunmuş yada bulunmakta olan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa biraz fikir verirse çok sevinirim ya




 
Egitimden ziyade icindeki girisimci ne alemde? ali agaoglu, nazif zorlu ilkokul mezunu. Haci Boydak bu sene disaridan liseyi bitirdi.

Girisimci ruhlu isen atla git, karsi cinse karsi zaafiyet gostermezsen para kazanmanin bir yolunu muhakkak bulursun.
  • irobotist  (16.08.11 18:19:24) 
yalnız ali agaoglu dediğin adamın babası hayvan gibi zengindi. adam hiç bi iş yapmasa bile o parayla hayatı boyunca rahat yaşardı yani. bu arkadaşın ise muhtemelen hiç parası yok, satabilecek bir şeyi de yok, bilgisi dışında. bilgiyle de sıradan bi elamandan fazlası olamazsın, belki bi dükkan açarsın en fazla.


  • egomanyak  (16.08.11 19:15:24) 
bilgi kendi memleketimde para etmiyor ki el memleketinde para etsin. bu arkadaş işsizlikten ne yapacağını şaşırmış batmadan önceki son bi kaç kulacını sallıyo. ama yine de teşekkürler çıkış yolu sağlamasa da iş güç edip yazdığınız için.


  • alss  (16.08.11 19:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.