[]

kedi nin memeleri

sitede beslediğimiz dünyanın en sessiz hatta ezik kedisi diyebileceğimiz bir kedimiz var. ilk doğurduğu 3 tane kediyide besliyoruz onlarda kocaman oldu kediler siteden dışarı hiç çıkmıyor anneside dahil. apartmanın kapısında uyuyorlar suları önlerine geliyor mamalarıda öyle durum böyle olunca site kedi doğurma alanına döndü sadece şuan 17 tane yavru kedi var anası hariç. şimdi bu ilk bahsettiğim adı duman olan ezik kedimiz sinir yapmaya başladı ilk doğurduğu yavruların üstüne 3 hafta önce 7 tane daha doğurdu hatta o yavrular buyudu dıye apartman dışına bahçeye atmışlar gariplerim aç kalınca balkon aaldım sütle besliyorum. fakat asıl beslemesi gereken anneleri duman beslemiyor kedileri. memeleri o kadar sert ki resmen taş gibi alçı kalıbına dönmüş. dokununca canı yanıyor belli ama yavrularının yanın agtirdim çağırdım balkona geldi 3 haftalık el kadar yavrulara saldırdı. bana hırlamaya başladı. yavruya emdirmiyor. emdirse o sertlik gidecek ama anlamadım derdi ne bu hayvanın. aç kaldığında gelip bizden yemek isterdi şimdi delirmiş gibi.

aynı şekil de dışardan aldığım bir tekirim vardı o da nisan başında doğum yaptı yavrularını büyüttü şimdi 1 aydır eve sadece mama yemeye geliyor yavrularına saldırıyor hırlıyor. öbür gariplerim annelerine kafalarını sürtüp sevdirmeye çalışıyorlar. napcam ben bu kedilerle yahu. banane de diyemiyorum :S


 
kediler emzirmedikleri zaman süt meme bölgesinde kalır ve aynen dediğiniz gibi sert bir doku söz konusu olur. bunun çözümü şu: buz torbası ile kedinin memelerine masaj yapmalısınız.

geçmişte yavruları ölen ve emziremeyen bir sokak kedisine bakmıştım ve veteriner bu tedaviyi önermişti ve gerçekten de işe yaramıştı.

yavrularını kıskanması gibi bir durum söz konusu olabilir. ayrıca yavru kedilere çok ufakken insanlar temas ederlerse yada bir şekilde insan kokusu geçerse anne kedi yavrularını dışlar.
  • sbryldrm  (16.08.11 14:03:31) 
memelerine buzla masaj mı yapıcam yani. inşallah olur ya.


  • hayvan gibi yazar  (16.08.11 14:06:18) 
buzları bir poşete koyup kedinin memelerine masaj yap işe yarayacaktır.


  • sbryldrm  (16.08.11 14:11:09) 
ya ıyıde burda öyle tıpler varkı daha yenı dogmus kedılerı yagmur yagan bır gunde dereye attırabılecek kadar izansız adi şerefsız mahluklar var. sonra o kedıleır gerı getırınce kokuyor bıdı bıdı dıyen. bu duman sut verme ıslemını bıtırse gıdıp kısırlastırcaz benım kedıyle beraber ama hayvan delırdı.


  • hayvan gibi yazar  (16.08.11 14:12:29) 
ne yazık ki böyle insanlar var. annem her sabah evimizin önüne bir kapta su koyuyor hayvanlar için hergün adinin biri o kabı döküp atıyor. duyarsız insanlar her yerde!


  • sbryldrm  (16.08.11 14:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.