[]

AVON temsilcisi olmanın şartları

Kardeşim kendi kullandığı ürünleri daha ucuza almak için Avon temsilcisi olmayı düşündüğünü söyledi. Kesinlikle satmayı düşünmüyor, zaten vakti de yok, uygun çevresi de.

Fakat benim aklıma takıldı, bu işin çeşitli sorumluluk ya da kuralları var mıdır?
-Her ay en az şu kadar liralık sipariş vermelisin
-Eğitimlere katılmalısın vs gibi?

Yani öyle ayda bir ya da bir kaç ayda bir sadece kendisi için sipariş verip, gül gibi geçinip gitmesi mümkün müdür?

 
her ay beli bir kota var benim bildiğim...


  • buyrun  (15.08.11 21:01:37) 
Öyle bir şey olsa herkes yapardı o işi :)

Kotası var, eğitimleri var dediğiniz gibi hepsi zorunlu yoksa elinden alıyorlar o imkanları.
  • liriamer  (15.08.11 21:05:16) 
eğitimler zorunlu değil. geçen sene min sipariş tutarı 65 tl idi. bunun altında siparişin olursa 7 tl kargo ücreti alıyorlardı.


  • zenc  (15.08.11 21:17:31) 
her ay min. 75 tl'lik siparişiniz olması gerekiyor kargo bedelinden kurtulabilmek için. onun haricinde yok sıkıntısı. eğitim, seminer vs. hiç bulaşılmaya bile değmez.


  • dessy  (15.08.11 21:40:50) 
www.avonsepetim.com a gir üye ol yetkilileri seni ararlar,eğer sürekli ürün alacaksan indirim yapıyorlar,temsilci boyutunda sipariş verirsende hediyeleri falan oluyo indirimli fiyat üzerinden ürün gönderiyorlar.


  • nesquik  (15.08.11 22:18:03) 
Yalan yanlış bilgiler , hiç bir şartı yok ilk kayıt olurken kayıt parası ödüyorsunuz , kotaniz yok 6 ay boyunca sipariş vermezseniz atilirsiniz , 85lira altı için kargo bedeli ödersiniz . Kota dedikleri şu ben sizi kayıt ettim diyelim siz 70liralık satarsaniz her ay ben sizin ustunuzden para kazanıyorum buyuzden sizi her ay 70liralık satış yapmaya zorluyorum gibi , kanmayın oyunlara :D kendi halimizde alın ama tavsiyem elinuzddkileri biriktirin öyle alın yoksa kargo bedeli ödeneğin boşuna


  • utkucbkc  (16.08.11 04:14:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.