[]

bir şiir - can yücel

merhabalar


"bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
biri seni bulacak
önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan
biraz ürkeceksin.!
ne kadar dirensen de nafile.
...insansın sonuçta, seveceksin
eski acılara bakıp da küsme sevdalara
gâvura kızıp da oruç bozulmaz.!
sök at kafandan acaba'ları.!
bir kemik ayni yerden iki defa kirilmaz..."

bu dizeler gerçekten can yücel'e mi ait? aradım taradım, şiirin ismi yok, cismi yok. bir yardım edin lütfen!

 
bence can yücele ait değil, çok sığ ve kısa süre insanı iyi hissettiren iyimser bir edebiyat var


  • freebird5406_2  (15.08.11 20:57:00) 
okan savcı'nın şiiriymiş.şiirleri orhan veli'nin olarak da anlıyor bazen.
(git: www.antoloji.com)

  • freud da sollardi  (15.08.11 20:58:52 ~ 21:01:06) 
hayır, can yücel'e ait değil bu. internette ve özellikte facebook'ta bunun gibi zilyon tane şiir var can yücel'e ait diye dolaşan. işin komik (ve korkunç) yanı içlerinden bazıları o kadar meşhur olmuş ki artık can yücel'in olduğu kanıksanmış.


  • microfiction  (15.08.11 21:00:55) 
değil mi ya?

ulan ara tara, 2 gündür kafayı yiyorum can baba'ya ait olmadığını kanıtlamak için göbeğim çatladı. hem fikir olduğumuza sevindim duyuru dostları! :)
  • sakabilmemneyi  (15.08.11 21:02:46 ~ 21:05:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.