[]

xbox 360s vs ps3 vs internet bağlantım

belki bininci soru ve önceki duyuruların hepsini okudum. (merak etmeyin yani)

benim sorularım biraz daha bireysel. soruyu direk okumak isteyen bir alttaki paragrafı atlasın lütfen.

ilk olarak ne alacağıma karar veremedim. xbox ağır basıyor; fakat yine de ps geleneği olan biriyim. şahsıma göre xbox gamepadi süper. ekran görünürlüğü açısından da bir adım önde gibi. eksisi online oynamak için para ödemen gerek ve tr'de yaygın olmaması. mesela satın alacak dükkan sayısı bile çok az. teknosa'da var onlar da geçirmece malum. ayrıca 3k sorunu düzelse de yine de izi var alette. korsan falan çalıştırıyor; ama o zaman da onlinedan banlıyorlar falan. birsürü ıvır zıvır.

neyse soruma geçersek sitede ikamet ediyorum. binanın kendi neti var. 48 daireye dağıtıyor. isteyen kablo çekip neti alıyor vs. fakat bu netin hızı malum çok fazla değil. torrentten ortalama 300 ile çekiyorum. siteleri de normal açıyor. fakat bazen çok yavaşlıyor. chrome dönüyor dönüyor... videolar geç doluyor vs. şimdi ben xbox ya da ps3 alsam onlineda sıkıntı yaşar mıyım? lag olur mu? bunu önceden kestirmenin bir yolu var mı? he bir de torrent hızım düşmez. ne olursa olsun iyi seed ile 380-400 çekerim.

bir de tabi ki siz olsanız xbox 360s mi yoksa ps3 mü alırdınız?

 
-ps3 alırsan 3mbit internetle sıkıntı çekmezsin. ben 1mbit ile çekmiyordum en azından.

-ben ps3ü sattım geçen yaz fakat şimdi alacak olsam x360s alırdım.
  • olympossible  (15.08.11 16:15:02) 
Playstation 3 diyorum ben. Konsola özgü oyunlar önemli benim için. PS3'te de sağlam exclusive oyunlar var. Ama yok ben zaten multiplatform oyunları tercih ederim, kolu da rahat diyorsan o zaman 360. (360 diyip geçmemek lazım Live sistemi Halo gibi oyunları var.) Ancak TR'de sıkıntı sanırım.


  • aydogank  (15.08.11 16:18:47) 
sırf god of war için ps3 alırım param olsa.


  • cro magnon  (15.08.11 16:36:19) 
Yeni nesil konsollardan yok bende ama Ps3 almayı düşünüyorum exclusive olayında daha başarılı olduklarından. Ya da en azından Gears of War, Halo falan benim ilgimi çekmiyor pek diyebilirim.


  • sesee  (15.08.11 16:54:53) 
fps oyunları mühim değil. fifa11, 2k11 ağırlıklı oynarım.


  • lorenzen  (15.08.11 17:09:01) 
bencede ps3 zaten şuan oynuyabileceğin okadar oyun varki eskilerden başlasan fiyatlari zaten baya düşük birsürü oyun oynarsin hemde orjinal şekilde 3mbit tabiki yeter akıcı şekilde oynarsin


  • Canawar  (15.08.11 21:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.