[]

buzdolabındaki ekmek ne kadar zamanda bozulur?

3-5 gün olmuştur heralde dolaba koyalı. yalnız ne küf var ne kokusu kötü. bi parça tadına da baktım sorun yok gibi. ne yapam yiyem mi?




 
biz dün 6 gün durmuş ekmeği yedik. üzerinde küf yoksa, beyazlamalar yoksa, tadında ekşilik yoksa kızartıp yiyoruz, zaten iyi ambalajlandı ise hemen bozulmuyorlar. (tabi bize dokunmadı, siz yine de dikkatli olun).


  • qwertyuo  (15.08.11 13:25:34) 
küf yoksa ekmek yenebilir durumdadır. afiyet olsun...


  • olivia  (15.08.11 13:26:12) 
Valide genelde dolapta saklıyor ekmekleri. Küflenmemişse hiçbir sıkıntı olmaz. Yiyiniz.


  • imo  (15.08.11 13:27:11) 
küflense de yoklukta gider hacı...


  • de beers  (15.08.11 13:29:41) 
buzluğa koyduysanız, günler sonra çıkarıp yiyebilirsiniz. biz öyle yapıyoruz. çözülmesini bekliyoruz.


  • raycharles  (15.08.11 13:31:37) 
şöyle birşey var ekmeği tazeleme adında, kapaklı tencereye ekmeği koyun altını yakın (Ekmeği koymadan, 1-2 dakka önce açın tencere ısınsın. Sonra sıcak tencerenin kapağını açın bir tatlı kaşığı su dökün, amiyane cossss etmeden hızlıca kapağı kapatın. 1dakka bekleyin açın ekmek yumuşak niye nemi çekti çünkü ama geçici güzellikte ekmeği yemekte fayda var.5-10 dakk sonra eski haline dönüyor mınaki.


  • mikelarteta  (15.08.11 14:31:42) 
bozulmaz bayatlar. koca adam olmuşsunuz artık bozulmak ile bayatlamak arasındaki farkları öğrenin yahu. (sözüm benzer şeyleri soran herkese)


  • ben smyrna  (15.08.11 14:52:25) 
ben 10günden fazla sakladığımı bilirim, küf yoksa sorun da yoktur...


  • rca  (15.08.11 15:04:27) 
bozdolabından uzun süre bi şey olmaz ekmege. ye gitsin.


  • rurouni  (15.08.11 15:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.